Orbán Viktor menedéket kínál a…nyugat-európaiaknak

Orbán Viktor menedéket kínál a…nyugat-európaiaknak

BOULEVARD VOLTAIRE

Mielőtt e cikk ismertetésére kerül a sor, két dolgot érdemes tudni.

  • A Boulevard Voltaire roppant népszerű francia portál, amelynek a szellemisége igen erősen rokon a Demokratával. Utálják is a francia fősodratúak, mint a Le Monde, amely már évekkel ezelőtt is azért kelt ki ellene, mert nem „toleráns”. (Hogy ez ezeknél mit jelent, tudjuk.) A fő sodorba tartozó médiumok nem csak azért irigykednek rá, mert igen olvasott, de azért is, mert rangos francia értelmiségiek írnak oda. Mondjuk – udvariasan -, hogy nem olyanok, mint Bernard-Henri Lévy sztárfilozófus, aki Sarkozy elnököt vette rá Líbia szétbombázására.
  • Az egész világsajtó feltűnően sokat várt, ameddig tudósított Orbán Viktor pénteki évértékelőjére. Általában csak vasárnap indult meg a szóözön. A Boulevard Voltaire viszont azzal tűnt ki, hogy több cikkében is reagált a beszédre.
  • Legutóbb Lional Baland belga újságíró.

    Cikkét a szerkesztőség  a magyar Grand Prix-n bikinifelsőben pompázó gyönyörű magyar lányok képével illusztrálta.

    Ráadásul a Boulevard Voltaire reggeli kör-emailjében úgy vezette fel a cikket, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök meghívott „bennünket” Magyarországra. Látva ezt az invitálást és a mellékelt fotót (lásd fentebb), tartunk tőle,  hogy a következő két hétben tele lesz az Air France Budapest felé tartó járata.

    Hírdetés

    Akkora cikk, amely ezzel a felütéssel kezdődik:

    „Akkor, amikor Magyarország megerősíti azon intézkedéseit, hogy leállítsa a migránsok beáramlását, miniszterelnöke menedéket kínál fel nyugat-európaiaknak.

     

    Folytatás:

    http://demokrata.hu/hir/kulfold/orban-viktor-menedeket-kinal-nyugat-europaiaknak

     

     

     

    Megosztás:


    Forrás:lovasistvan.hu
    Tovább a cikkre »