Orbán Viktor megríkatta Törőcsik Marit

A miniszterelnök egy kis lelket öntött belém – mesélte könnyekig hatódva Törőcsik, aki immár háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari-díjas, Balázs Béla-díjas, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának tagja.

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, egy nappal a parlamenti ünnepség után – amelyen a nemzet színésze az egészségi állapota miatt nem tudott részt venni – utazott le a Vas megyei Velemre, hogy átadja Törőcsik Marinak az elismerést.

Hírdetés

Törőcsik Mari azóta sem ocsúdott fel, a Blikknek úgy nyilatkozott, olyan örömteli napok ezek, amelyek minden fájdalmat és bánatot feledtetnek.

Nagyon szívmelengető volt, hogy a miniszterelnök nem csak átadta protokollszerűen, hanem érdeklődött felőlem – nyilatkozta a lapnak Törőcsik Mari. Hozzátette: hosszasan beszélgettünk, ettünk egy kis pogácsát, egyszóval nagyon érzelmes és kellemes nap volt, teljesen feltöltött.

A művész nehéz időszakon van túl, elkeseríti, hogy a betegsége nem tudok színpadra lépni. Mint mondta: a miniszterelnök egy kis lelket öntött belém ezzel kapcsolatban is.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »