Orbán Viktor helyretette Navracsics Tibort

„Én tudom jól. Az Európai Bizottság a Soros-tervet hajtja végre. Azaz Navracsics Tibor téved” – nyilatkozta az Atv.hunak Orbán Viktor miniszterelnök annak kapcsán, hogy Navracsics Tibor uniós biztos kétszer is azt mondta, az Európai Bizottság munkatervében nem szerepel a Soros-terv, nem azt hajtják végre, ilyenről ő nem tud.

Ez azért is figyelemreméltó, mert a kormány erre alapozza az újabb, Soros-terv ellenes nemzeti konzultációt. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes erről vasárnap azt mondta, Navracsics Tibornak kellene a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is, „nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is”.

Hírdetés

http://mno.hu/

A parlament hétfői ülésén egyébként Aradszki András kereszténydemokrata politikus egyenesen a sátánhoz hasonlította Soros György milliárdos üzletembert. Napirend előtti felszólalásában úgy fogalmazott: a sátán legnagyobb csapása a családok elleni csapás lesz, amelynek jelei már láthatók az egyneműek házassága, az abortusz és a genderelmélet terjedésében is. Mint mondta, a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen, amit Soros György is meg fog tapasztalni.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »