Orbán Viktor: Harcolni kell mindenért, amit eddig természetesnek vettünk!

Orbán Viktor: Harcolni kell mindenért, amit eddig természetesnek vettünk!

Kemény szavak!

 

– Európában háborús árak vannak. Senki sem gondolta volna azon a csütörtöki napon, február 24-én, hogy nem egyszerűen egy konfliktus, háború jött létre Ukrajna és Oroszország között, hanem hogy lezárul egy korszak, és egy új szakaszába lép az európai történelem, belelépünk a háborúk korába. Magyarország próbál kimaradni ebből a háborúból. Észnél kell lenni, hogy ne terjedjen át a fegyveres konfliktus Magyarország területére.

De azt is tudnunk kell, hogy ez a háború nemcsak a frontokon zajlik, hanem zajlik a világgazdaságban is, így az európai gazdaságban, és ennek a háborúnak része az energiaárak emelése

– írta Facebookon Orbán Viktor.

– A háborús infláció és a háborús árak megkérdőjeleznek mindent, amihez hozzászoktunk. Volt egy modern és biztonságos életünk, ennek megvoltak az alapfeltételei egész Európában. Persze volt, aki ügyesebben kormányzott, mások kevésbé, de azért az európai életnek az alapfeltételeit semmi sem kérdőjelezte meg.

Most azonban harcolni kell mindenért, amit eddig természetesnek vettünk!

Hírdetés

– figyelmeztet bejegyzésében a miniszterelnök.

– A kormány ezért energia-veszélyhelyzetet hirdetett. A hazai energiaellátás biztonsága érdekében hét intézkedést vezetünk be:

A legfontosabb most, hogy megóvjuk Magyarország energiabiztonságát és megvédjük a lakossági rezsicsökkentést – áll a miniszterelnök írásában.

www.magyarnemzet.hu

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »