Orbán Viktor feltette a kérdést: ki gondolta volna, hogy az Egyesült Államok lehallgatja a német politikai vezetőket? Ez kiderül, és nem szakad le az ég – rövid lapszemle

Orbán Viktor

Szabó Marcel zöldombudsman az elmúlt két évben kiemelten foglalkozott a formálódó EU-USA szabad kereskedelmi egyezménnyel, amely szerinte a titkolózások ellenére azt sugallja magáról, hogy az erős gazdasági szereplők forgatókönyve szerint zajlik, a gyengébbek és a még meg sem születettek rovására.

Orbán Viktor Erdélyben, bálványosi beszédében feltette a kérdést: Ki gondolta volna, hogy az Egyesült Államok lehallgatja a német politikai vezetőket? Ez kiderül, és nem szakad le az ég.

Hírdetés

És ki gondolta volna, hogy mi, európaiak úgy teszünk majd, mintha mi sem történt volna, és barátságosan folytatjuk szabadkereskedelmi tárgyalásainkat azzal a féllel, aki valószínűleg hamarabb ismeri tárgyalási álláspontjainkat, mint mi saját magunk?

És ki gondolta volna egy éve, hogy amerikai fegyvereket telepítenek Közép-Európába, és a magyar parlamentnek az okoz majd fejfájást, hogy Magyarország is beálljon-e a sorba?

mandiner.hu


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »