Orbán Viktor–EU: 6-0

Orbán Viktor–EU: 6-0

Az első gól az volt, amikor a magyar kormány a felduzzadt migránsáradatot a schengeni előírásoknak megfelelően feltartóztatta és regisztrálta. A nyu¬gat-euró¬pai ballib politika és média visongani kezdett, és a nemzetközi jogot következetesen alkalmazó magyar kormányon az emberiességet kérte számon. A sikeresen felhergelt migránsok pedig lázadoztak, és amikor a német kancellár, Angela Merkel világgá kiáltotta az évszázad legostobább mondatát, hogy Németország minden szírt befogad, gyakorlatilag legázolták a magyar jogrendet. Ezzel világossá vált, hogy a schengeni szerződést Magyarországon kívül senki nem veszi komolyan: 1-0.

A második gól az volt, amikor Orbán Viktor telefonhívásaira válaszul előbb a német, majd az osztrák államfő – nem kis mértékben a helyi liberális média nyomására – kénytelen lett kijelenteni, befogadják a Magyarországon ekkor már az autópályán menetelő migránsokat mindenféle kontroll és korlátozás nélkül. Az így keletkezett jogon kívüliséget tudomásul véve a magyarok ezt követően buszokkal vitték őket az osztrák határra, de nem tovább. A sunyi osztrákok hiába kérték, a buszok nem mentek át osztrák területre, mert az már nemzetközi jogsértés lett volna, amit utóbb felhasználhattak volna ellenünk. Láthatóvá vált, hogy a shengeni szerződés Németország, Franciaország, Ausztria és más államok árulása és gyávasága következtében időlegesen megbukott: 2-0.

A harmadik gól az volt, amikor pár nap alatt 17 ezer migráns érkezett Németországba, amire a németek nem lehettek fölkészülve. Ugyanakkor gyakorlatilag senki sem akart Ausztriában letelepedni, amivel világossá tették azt is, hogy ők tényleg nem menekültek, hanem olyan bevándorlók, akik kizárólag csak a lehető legmagasabb, ez esetben német életszínvonalon hajlandók élni: 3-0.

A negyedik gól az volt, amikor a visegrádi négyek kormányfői, a cseh, a lengyel, a szlovák és a magyar miniszterelnök egybehangzóan kijelentették, hogy elutasítják az értelmetlen, álszent és embertelen kvótarendszert, mivel ez valójában üzenet az ázsiai és afrikai készülődőknek, hogy jöjjenek bátran, amennyien csak akarnak, mert Németország, de legalábbis az Európai Unió gazdagabb és puhányabb része befogadja és elhelyezi őket. Elutasították azért is, mert lisztes zsákokat és vágómarhát lehet kvóta alapján szétosztani, de élő, szabad akarattal rendelkező embereket az Európai Unióban, ahol nemzetközi, sőt nemzetek feletti törvények biztosítják a szabad mozgás és a szabad munkavállalás jogát, lehetetlen és értelmetlen: 4-0.

Hírdetés

Az ötödik gól az volt, amikor az Amerikai Egyesült Államok, Izrael, Ausztrália, az öbölországok bejelentették, hogy egy árva migránst sem hajlandók befogadni, sőt Izrael falat épít a Szíriával kapcsolatos határszakaszára. Ugyanekkor Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, Magyarország tiszteletben tartja az uniós országok gyakorlatát, ahogy saját népességüket más kultúrák lakóival keverik össze, bár van róla véleménye, ezt nem is hangoztatja, ezért elvárja, hogy ezek az országok se szóljanak bele a magyar gyakorlatba, ami lényegében véve az USA, Izrael, Ausztrália, az Öböl-országok gyakorlatának felel meg: 5-0.

A hatodik gól végül az volt, amikor a magyar parlament döntést hozott a határok védelmére, mely szeptember 15-én lépett életbe. Ezzel Magyarország lényegében véve ezt az üzenetet küldte az Európai Unió népeinek:
„A kormányaitok cserben hagytak, a médiátok pedig folyamatosan hazudik és becsap benneteket. Mi azonban tudjuk, hogy az Európai Unió határait, éppen úgy, ahogy az Amerikai Egyesült Államok, Izrael, Ausztrália és az öbölországok teszik, meg lehet és meg is kell védelmezni. Rajtatok most még nem tudunk segíteni, de amint majd látni fogjátok, a magunk határait meg fogjuk védelmezni, ellenállunk az áradatnak. Ha van merszetek, tanultok belőle.”
Mivel a túlélés egy ponton már nem bátorság, hanem életösztön kérdése, nem vitás, hogy a magyar álláspontot vagy követi Európa, vagy összeomlik az európai civilizáció: 6-0.

Ez a levél Németországból érkezett, beküldő L. Gy.-né.

magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »