Orbán Viktor a keresztényeket, a zsidókat, a melegeket és saját lányait félti a bevándorlóktól

Nem pajtás. Téged nem ezért fognak felakasztani.

Téged azért fognak felakasztani mert belehazudtál a pofánkba. Azért, mert kiraboltál és nyomorba taszítottál minket. Azért, mert kettészakítottad az országodat. A szomszédokat, a barátokat, a családokat. A kokárdázásoddal, a “haza nem lehet ellenzékben”-bornírtságoddal, a másfél évtizede szított gyűlölködéseddel, meg az egész kibaszott, aljas életműveddel.

Azért fognak felakasztani, mert tudatosan, előre kitervelten megosztottál és egymásnak ugrasztottál minket. Csupán azért, hogy közben sütögethesd a saját pecsenyédet. Hogy harácsold a milliárdjaidat. Hogy hizlald a kurva pénzhegyeket, amit tőlünk loptál el. Tőlünk, meg a félhülye alattvalókat nevelő oktatásügyedtől, az omladozó egészségügyedtől, a nem létező nyugdíjpénztáradtól, a megsarcolt kisvállalkozóidtól, a nyomorba taszított országrészeidtől, az éhbéren tartott, nyomorgó közmunkásaidtól, meg a sokezernyi éhező és nélkülöző kisgyerektől.

S mindezt nem szégyenkezve és pironkodva, hanem a pofánkba röhögve tetted. Élvezted mindezt, mert velejéig hazug az a nemzetieskedő, keresztényieskedő, polgáriaskodó máz, amivel eladod magad. Élvezted, ahogy átbaszol minket. Stratégának zseninek hitted és hitetted magad. Pedig csak szimplán egy pitiáner, hazug, megalomán, kapzsi, felkapaszkodott, hepciáskodó, gátlástalan, hatalmaskodó, senkiházi vagy, aki pont a világnak abba a legelbaszottabb szegletébe bírt beleszületni, ahol mindezt büntetlenül meg is teheti. Ahol tízmillió olyan birka legelészik, aki mindezt beszopja.

Hírdetés

Tömörebben -ahogy az az ember jellemzett, akinél jobban senki nem ismer téged- egy geci vagy. Egy szar alak, aki becsapta mindazokat, akik hittek benne. Aki eladta a lelkét, a becsületét és az országát a mámorító hatalomért és a még mámorítóbb gazdagságért. Egy aljas, tolvaj diktátor vagy. A történelemkönyvek is így fognak megemlékezni rólad.

Hiába van neked kézi vezérlésű ügyészséged, faszkalap poltpétered, rendőrséged, NAV-od, TEK-ed, a kancsal, agyhalott istenbarma lieblinged által elfoglalt MNB-d, az ezernyi szervilis, seggnyaló hivatalod és hatóságod, ugyanúgy mint a történelem összes többi diktátorának volt.

A sorsod attól még ugyanaz lesz, mint a történelem összes többi diktátorának…

 

Forrás: LámpaVas

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Kritika, Publicisztika Tagged: felakasztani, keresztényieskedő, nemzetieskedő, polgáriaskodó máz, tízmillió birka legelészik


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »