Orbán Ráhel Orbán Viktor felesége, és miniszterekkel tárgyal

Orbán Ráhel Orbán Viktor felesége, és miniszterekkel tárgyal

Zavaros anyag került fel a bahreini olaj és gázügyi hatóság honlapjára.

Tavaly szeptemberi dátummal díszeleg a fent említett oldalon egy elég sok kérdést felvető cikk – szúrta ki a 444.hu. A cikkben az szerepel a kép alatt, hogy a miniszter a magyar miniszterelnök feleségével és delegációsával tárgyalt, valamint jelen volt a magyar konzul is. Na mármost a képen Orbán Ráhel látható, delegációját meg a férje, az állami megrendelésekből meggazdagodott Tiborcz István jelenti.

A helyzet

De talán még ennél is érdekesebb, hogy mit is csinált Bahreinben Ráhel és István. A beszámoló szerint a tárcavezető a „kitüntetett” vendégekkel megbeszélte, hogy milyen jó a kétoldalú viszony. Ezt követően pedig rátértek arra, hogy mi a helyzet a globális olaj-, gáz- és energiapiacon. Az írás szerint arról is szó volt, hogy hogyan lehetne a két ország között a befektetéseket és üzleti kapcsolatokat szorosabbra fűzni.

Majd állítólag „Ms. Orbán és kísérete” köszönetet mondott a meleg fogadtatásért és a megbeszélt témákért, melyek fenntartható üzleti környezetet teremtenek, és befektetési és kereskedelmi hidakat húznak a két ország között.

A 444.hu megkereste a miniszterelnök szóvivőjét, a külügyminisztériumot és a bahreini képviseletet, hogy megtudják: a semmiféle állami tisztséget nem birtokló házaspár mit is csinált Bahreinben, de a jelek szerint választ nem kaptak.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »