Orbán pezsgőzik, a konyhás nénik küzdenek, délen meg űzik a törököket

Orbán pezsgőzik, a konyhás nénik küzdenek, délen meg űzik a törököket

Ugyan tegnap már elkezdődött, de alighanem a következő napok legérdekesebb és leglátogatottabb hazai „közeseménye” is a mohácsi busójárás lesz. Több tízezer látogatót várnak a déli városba, a törökűző rendezvénynek egyre távolabbra jut a híre, és ez jó.

Ha már dél: csütörtök este már együtt pezsgőzött Budapesten Orbán Viktorral Szerbia miniszterelnöke, ma közös kormányülést tartanak, a részletekről kora délután hírt adunk.  

http://mno.hu/

Az Országházban más regionális esemény is zajlik: a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának plenáris ülése. Megnyitó beszédet mond Kövér László, az Országgyűlés elnöke, majd Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szól az egybegyűltekhez. Szavazzon róla!

A keleti oldalon, Nyíregyházán mindeközben Kész Géza, a Jobbik Szatmár-Szatmár-Bereg megye 6. számú választókerületének képviselőjelöltje tart sajtótájékoztatót. Téma: Kérdések az önkormányzatiság leépítésének terveiről. Meglehet, olvastak már ennél izgalmasabbat is, de a téma valóban nagyon fontos, erre a bizonyos kérdésre pedig nincsenek megnyugtató válaszok.

Hírdetés

http://mno.hu/

A Hungexpón, a Sirha Budapest kiállításon tartják a Közétkeztetési szakácsverseny 2017–2018 döntőjét tizenkét csapat részvételével. Ez már igencsak jól hangzik, a krumplileves legyen krumplileves – hogy mi mindent főznek ki a közséfek, estefelé megtudhatjuk riporterünk beszámolójából. 

http://mno.hu/

És ha valami vicceset, mondjuk Fazekas Sándor nagy megtekintéséhez méltót akarnak látni, látogassanak el délben a borsodi Harsányba, a Dózsa György utcába, ahol nem más, mint maga Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára, a NAV első embere adja át a felújított utcákat. Biztosan szépen leaszfaltozták mindet.

http://mno.hu/

Megnyitják a téli olimpiát, követjük az eseményeket, hamarosan helyszíni beszámolókkal is jelentkezünk.

Pénteken mindehhez – idehaza – közepesen felhős égre, 2-3 fokra számíthatunk. De a helyzet javulni fog, a mohácsi sokácok tesznek róla.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »