Orbán: nyerni fogunk!

Ha hat-hét ével ezelőtt támadtak volna meg bennünket így, az maga alá temette volna az országot. Ma azonban erősek vagyunk.

Úgy fest, hogy az utcai tüntetések fő szervezői, liberális provokátorai, akik között persze szép számmal találunk gyakorló ellenzéki politikusokat is, kezdenek előjönni a farbával. Nem az az ő bajuk, hogy új szabályokat határoz meg a kormány a CEU-val és a Magyarországon működő külföldi egyetemekkel kapcsolatban. Ahogy az se tartozik a fő bűnök közé, hogy átláthatóvá akarják tenni a civil szervezetek külföldi támogatását. Egyszerűen az a gond, hogy minden eszközzel el akarják takarítani az Orbán-kormányt az útból, mert akadályozza a Soros által nagyon óhajtott migránsmilliók Magyarországra, illetve Európába áramoltatását.    

„Ez a kormány vagy lemond vagy a dicsőséges pesti nép kirángatja őket a Parlamentből!” – fogalmazta meg szombat este a Szabadság téri tüntetésen óhajukat Varga Gergely, a garázdaságért 200 órás közmunkára ítélt liberális provokátor.

Toroczkai László, a Jobbik alelnöke, Ásotthalom polgármestere, Vona Gábor balos politikájának egyik hangos ellenzője a Blogstarnak adott interjújában úgy fogalmazott, hogy meggyőződése szerint Soros ügynökei megpróbálnak „Magyarországon egy anarchia közeli állapotot kirobbantani, és ha kell, akkor akár véres küzdelem árán megdönteni a jelenlegi kormányt.”

Nagyon is erről van szó. Komoly konfliktusközeli állapotokat idéznek elő a tüntetők erőszakoskodásai a rendőrökkel szemben. Jobb esteben „a dicsőséges pesti nép” képviselői papírrepülőket dobálnak az arcukba, máskor meg is ütik őket, kicsavarják az újságírók kezét, megakadályozzák a tévéseket a munkájukban. Nem előrehozott választást követelnek, hanem azt mondják, el kell takarítani ezt a kormányt egy Ukrajnához hasonló narancsos forradalommal. A másik liberális provokátor, Gulyás Márton pedig olyan választási mozgalmat hirdetett, amelynek egyetlen célja, hogy év végére kiharcolja az arányos választási rendszert Magyarországon.

Hogy ez mit jelent, bővebben nem fejtette ki, de tény, hogy a választási rendszert törvényesen csak parlamentáris úton lehet megváltoztatni. Erre viszont már nincs idő, hiszen a választási törvényt egy évvel a választás előtt már nem lehet módosítani. A másik út az erőszak. A kormány „kirángatása” a parlamentből. Ezt vízionálja a szélsőségesen liberális világ megmondóembereinek egész serege is Haraszti Miklóstól Magyar Bálintig.

Arra a kérdésre, hogy miért most élesedett ki ennyire a helyzet, Orbán Viktor a Magyar Rádió Vasárnapi újság című műsorában elmondta, hogy júniusig az Európai Unióban le akarják zárni a migránsvitát. Mindenkire nézve kötelező erővel el akarják fogadtatni az új bevándorlási- és migránsszabályokat. A V4-ek és a románok is ellenállnak. A miniszterelnök emlékeztetett, lesz egy Magyarországot megidéző meghallgatás április végén az Európai Parlamentben. Utána pedig két olyan miniszterelnöki csúcs is, ahol „a velünk szemben álló felek dűlőre akarják vinni a küzdelmet, és ránk akarják kényszeríteni a migránsokat.” Ezért forrósodott föl éppen most a hangulat Magyarországon. A Soros-féle birodalom beleállt a migránsok, a népvándorlás támogatásába. Itt most már a magyar emberek biztonságáról, határvédelemről van szó. Itt nincs pardon.” – mondta a kormányfő. A kormány nem hátrálhat meg. Se a tárgyalóasztal mellett, se a pesti utcán.

Hírdetés

Az utcai balhékat, a belvárosi éjszaki bulikat pedig – amelyek a közlekedés akadályozásával polgári engedetlenségbe hajlanak – a magukat civilnek mondó szervezetek, az úgynevezett NGO-k, azaz nem kormányzati szervek gerjesztik. A Vargák, a Gulyások és a cimboráik.

Ezek valójában nem önálló szervezetek, hanem nemzetközi hálózatoknak a magyarországi lerakatai, a közhatalamat és a politikai döntéseket befolyásolni akaró nemzetközi lobbiszervezetek. Orbán Viktor kijelentette: „A szabályozásban mi csak azt szeretnénk, ha az emberek valakinek a hangját és véleményét hallják olyan ügyekben, amelyek az ország jövője szempontjából fontosak, akkor tudhassák, hogy ki beszél, kinek a pénzén és milyen célból.”

Talán Ázsiában volt egy-két kormány, aki olyan nyílt sisakkal ment neki Sorosnak, mint most az Orbán-kormány. Ha ez nem egy megbeszélt színjáték, amit most a kormány csinál, akkor ez nagyon bátor tett Orbánék részéről, hangsúlyozta Toroczkai László.

Orbán Viktor ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy Magyarország stabil ország. Ha hat-hét ével ezelőtt támadtak volna meg bennünket így, ha a migránsválság nem 2015-ben kezdődik, amikor Magyarország még sérülékeny volt, akkor lehet, hogy az maga alá temette volna az országot. Ma azonban „minden olyan eszköz a rendelkezésünkre áll, amellyel a külföldi pénzügyi zsarolásnak ellent tudunk állni. Akármilyen politikai megmozdulás is van Magyarországon, a pénzügyi megítélésünk egy jottányit sem romlik. Erősek vagyunk. Ez a magyar gazdaság ma már egy másik gazdaság, áll a saját lábán. Azt hiszem, hogy ezeket a küzdelmeket meg fogjuk nyerni.”

Az intenzív utcai politizálásra tehát a következő két-három hónapban továbbra is számítani lehet. Ám hogy a dicsőséges pesti nép kit rángat ki és honnan, azt bízzuk rá magára a pesti népre, s a kormányfőre.

Meg az ő józanságukra.

http://leander.blogstar.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »