Orbán nagyon dühös: kudarcot vallott a fideszes mozgósítás október 23-án

Orbán nagyon dühös: kudarcot vallott a fideszes mozgósítás október 23-án

A fideszes polgármesterek utasításba kapták, hogy buszokkal szervezzék meg a szimpatizánsok utaztatását az október 23-i Orbán-beszédre, de végül még a Kossuth-tér is szellősen telt meg, ráadásul a balhét sem sikerült megakadályozni.

Az Alfahír információi szerint a Fideszben nem csak arra adtak utasítást, hogy provokátorokkal zavarják meg a Jobbik rendezvényét (amely aztán nem jött össze, ellenben a Habony-média beégette magát az előre legyártott hírekkel), hanem a totális mozgósításra is. A kormánypárthoz közelálló informátoraink arról tájékoztatták lapunkat: a fideszes polgármestereknek ki volt adva, hogy buszokkal szervezzék meg a szimpatizánson utaztatását a Kossuth téri Orbán-beszédre. A mozgósításba azonban – akárcsak a Jobbik elleni provokáció esetében – hiba csúszott. A létszám elmaradt Orbán Viktor elvárásától, még a Kossuth teret sem sikerült teljesen megtölteni. Forrásaink azt is tudni vélik, hogy a miniszterelnök kifejezetten elégedetlen volt az állami ünnepség szervezettségével.

Hírdetés

Informátoraink arról is beszámoltak: a Fidesz egyik kedvenc biztonsági cégének, a Valton Securitynek az emberei mellett a budapesti rendőrség állományának nagy részét is mozgósították, hogy kiszűrjék és az állami ünnepségtől távol tartsák a fütyülő ellenzéket. De ezt sem sikerült megvalósítani, páran megint a szőnyeg szélére állhatnak Orbán Viktornál.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »