Orbán kijelentéseitől hangos a sajtó

Orbán kijelentéseitől hangos a sajtó

Orbán Viktor migránsügyi kijelentéseiről ír a The Guardian. Norvégia is elvenné a migránsok értékeit ellátásukért cserébe. Lenin politikáját bírálta Vlagyimir Putyin orosz elnök. Lapszemle.

Hírdetés

Norvégia is elvenné a migránsok értékeit ellátásukért cserébe – tudósít a The Independent. A kormányzó bevándorlásellenes Haladó Párt dán mintára elkobozná az átszámítva 330 000 forint feletti értékű ingóságokat a menedékkérőktől. A párt egyik szóvivője kijelentette: ez igazságos döntés lenne, hiszen az idősotthonok lakóitól is elveszik a pénzük akár 85 százalékát azért, hogy gondoskodjanak róluk.

Lenin politikáját bírálta Vlagyimir Putyin orosz elnök – számol be az Associated Press. Az államfő elítélte a cári család és több ezer pap lemészárlását, és kijelentette: azzal, hogy a bolsevikok etnikai vonalak mentén húzták meg a közigazgatási határokat, időzített bombát helyeztek az állam alá. Putyin még sosem fogalmazott ilyen keményen a volt kommunista vezetővel kapcsolatban, mert nem akarta megosztani a választókat, akik közül sokan ma is nagy vezetőként tisztelik Lenint.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »