Orbán keményen rápirított a pofátlanul követelőző Jakabra

Orbán keményen rápirított a pofátlanul követelőző Jakabra

Nézzék azt a cinikus mosolyt Jakab Péter Jobbik-elnök arcán! Ezt az ábrázatot éppen akkor vágta, amikor Orbán Viktor a parlamentben szembesítette azzal az ürességtől kongó semmitmondással, rosszindulatú rágalmazási kísérlettel, lejárató szándékú követelőzéssel, amivel Jakab a kormány szociálpolitikáját illette. Az a Jakab, aki politikai főnöke a borsodi hatos választókerület időközi választásán induló jobbikos jelöltnek, Bíró Lászlónak, aki vállalkozóként nem fizette ki szociális munkásainak a bérét.

Íme, a párbeszéd a parlamentből:

Jakab Péter:

Orbán Viktor válasza:

Hírdetés

Azt gondolom, mindez önmagáért beszél. Jakabék nemhogy eldugták volna ezt a minősíthetetlen magatartást tanúsító embert, aki az időközi választási kampányban Budapestet judapestezte, és a zsidókat tetűcsúszdával gúnyolta, hanem még pofátlanul, mint afféle mintaembert, képviselőjelöltként kirakatba is állították. S a többi baloldali párttal egyetemben akkor is ragaszkodtak a jelöltségéhez, amikor már kiderültek róla a fenti vállalhatatlan aljasságok.

Nyilvánvaló, hogy pofátlanságuk nem ismer határokat. Ugyanúgy lenézik a választóikat, mint legfőbb szövetségesük, Gyurcsány és csatlósai, a kétes legitimációval minap újraválasztott MSZP-s elnök, Tóth Bertalan és politikai mátkája, Kunhalmi Ágnes. Mert nekik csak a pénz és a hatalom az isten, a velük egyet nem értő embereken pedig átnéznek, ha tehetik, meg is tapossák őket.

Orbán Viktor azonban ezúttal is túl nagy falat volt Jakab Péter számára. Őt ezúttal sem tudta fal mellé állítani. Sőt! Követelőzéseire kapott válasza közben zavarában csak azt a képünkön látható cinikus vigyorgást volt képes az arcára erőltetni, amivel jelezte, tudja, hogy igaza van a miniszterelnöknek, de ő akkor sem vesz róla tudomást. Cinikus mosolya nem jelenthet mást, mint a kormányfő szavainak figyelmen kívül hagyását, mert számukra csak ez a sunyi és aljas összefogás jelenthet esélyt a hatalomhoz, a pénzhez jutáshoz, a 2022-es választások megnyeréséhez.

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »