Orbán hazudott egy szép nagyot a Kossuth Rádióban: dehogy mennek haza a titkos migránsok

Orbán hazudott egy szép nagyot a Kossuth Rádióban: dehogy mennek haza a titkos migránsok

2015 óta mást sem hallunk, mint, hogy mindenki, aki menekültként érkezik az országba, valójában hódító, idegen „inváziós erő” része, és jó eséllyel még terrorista és nőerőszakoló is. Most a miniszterelnök Altusz Kristóf kínos beismerése után  elkeseredett kísérletet tett arra, hogy mégis különbséget tegyen a rossz, „illegális”, és a jó, „kopogtató” migránsok között. Hogy ez miért hiteltelen, szánalmas és reménytelen próbálkozás, azt Nótin Tamás már kereken összefoglalta. 

Hihetetlen, de Orbán meghirdette a saját Willkommenskulturját

Az elmúlt napokban látványosan összezavarodott a kormányzati kommunikáció azután, hogy Altusz Kristóf helyettes államtitkár egy máltai lapnak elkotyogta: a kormány 1300 migránst engedett be az országba.Orbánék 2015 óta arra építették a politikájukat, hogya migrációt egy Magyarországot és a keresztény kultúrát letaroló inváziónak állítsák be.

Orbán azonban ma reggel nem csak mellébeszélt, és terelt, de 

hazudott is egy szép nagyot. 

A kormányfő azzal igyekezett nyugtatni a közvéleményt, hogy a kormánya által befogadott menekülteknek csupán „átmeneti oltalmat nyújtunk”, és 

„Amint rendeződik a helyzetük, vissza kell térniük a hazájukba.”

Ez így egész jól hangzik – de sajnos nem igaz. És ezt éppen egy kormányszervtől tudhatjuk meg. A valasz.hu szúrta ki, hogy a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal honlapján a következő áll:

„Mi történik, ha a hatóság döntésében menekültként vagy oltalmazottként ismeri el a menedékkérőt?

Ebben az esetben a külföldi menekültként vagy oltalmazottként a jogszabályban meghatározott korlátozásokat kivéve 

a magyar állampolgárokkal azonos jogokat fog élvezni. 

Hírdetés

A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal számos támogatást és segítséget nyújt a menekült illetve oltalmazott státuszt megszerző személyeknek, annak érdekében, hogy az elismert személy minél 

hamarabb beilleszkedhessen a magyar társadalomba.”

Orbán állításával homlokegyenest ellentétesen nyilatkozott Pintér Sándor is. Szerdán a belügyminiszter kénytelen volt beismerni, hogy: a magyar állam készpénzes segélyekkel is 

támogatja az oltalmazottak beilleszkedését.

Miskolc fideszes polgármesterének még erősebbet sikerült mondania. Kriza Ákos a helyi Jobbik kérdésére válaszolva úgy fogalmazott: 

„Ezek a menekültek új otthonra találtak, és jelenlétükkel erősítik Magyarországot.”

Hoppá: a miskolci fideszes polgármester keményen szembemegy Orbánnal

Kriza Ákos, Miskolc első embere a képviselőtestület rendkívüli ülésén a jobbikos Jakab Péternek a kormány által befogadott 2300 migránst számon kérő kérdésére olyan választ adott, amely a legelkötelezettebb multikulti-hívő, nyitott társadalom építő liberális mberjogi harcosnak is becsületére válna. „Ezek a menekültek” új otthonra találtak, és „jelenlétükkel erősítik Magyarországot.” – szögezte le határozottan.

Na, most, akinek minél hamarabb be kell illeszkednie a magyar társadalomba, akit a cél elérésében a kormány anyagilag is támogatja, sőt, aki „új otthonra talált” nálunk – nos,

azzal aligha az a terve a kormánynak, hogy mihamarabb térjen haza. A

kinek ez a beilleszkedés sikerül, az itt fog maradni, segélyeket fog felvenni, ha pedig el tud helyezkedni valahová dolgozni, akkor a kormánypropaganda klasszikus mondatát idézve:

„el fogja venni a magyaroktól a munkáját.”

A végén pedig Soros fog nevetni. Azon legalábbis biztosan, ahogyan Orbánék a saját hazugságaikban botladozva egymás után esnek pofára.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »