Orbán – a diktátor

Az az ellenzék, amely a magyar miniszterelnököt diktátornak nevezi, röviden jellemezve: hülye. Hosszabban értékelve ezt a diktátorozók szellemi „fölényét” és erkölcsi voltát, könyvet lehetne írni róluk. Szakkönyvet az elmeorvosi képzés segítés tökéletesítése érdekében, vagy jogi és erkölcsi elemzést. Ugyanis ez az ellenzéknek nevezett magyarellenes csürhe minden tekintetben – a mai viszonyokhoz mérten – új és tűrhetetlen jelenség, ártó és gyűlöletében veszélyes is. Hiszen politikai érdekből éppen olyan aljas és eme aljasságból épp annyira kifogyhatatlan, mint Jasszer Arafat, ma Európába özönlő hittestvérei, akik a Koránra téve kezüket hazudnak, ha politikai céljaik ezt kívánják, majd esküjüket és szerződéseiket felrúgva megtámadják és legyilkolják – hamarosan – Európa keresztény lakosságát.  

Nem véletlenül e megszálló pogányokkal hasonlítottam össze ezt a magyarországi politikai söpredéket, hiszen minden rezdülésükben a magyarság ellen nyilvánulnak meg. Más-más párt- és civilszervezeti néven, de ugyanazon parancsnak engedelmeskedve, jó pénzért árulják el büntetlenül Magyarország és a magyar nemzet érdekeit, s egytől egyig igyekeznek elősegíteni a pogány hadak által történő megszállást. Történelmi ismereteik egyenlők a nullával, s hirdetik azt az alávaló hazugságot, amely szerint a háború elől menekülő – világ 120 országából egyszerre elinduló – szegény menekültekről van szó, akiket be kell engedni, és el kell tartani. A kormány pedig szívtelen, mert csak a legálisan érkezőknek ad lehetőséget az ittlétre. Tehát ez az ellenzéknek mondott előretolt hazaáruló sereg, hazudozásra építve, a nemzeti érdekeket semmibe véve, a világsajtót az irányított vádaskodásaival telekürtölve élvezi, a saját elhurcolt zsidó hittestvéreit már ifjú korában kirabló féreg utasításainak betartásáért kapott javadalmat. Soros harminc ezüstjét. S nem ismerik el, a ma már világosa és a franciaországi események által teljes mértékben igazolt tényt: nincs háború elől menekülő szegény migráns, még akkor sem, ha gyerekek garmadáját dobálja át a határon… Csak háborúra, Európa elpusztítására érkezők vannak, akik mindent feláldoznak az európai kalifátus létrehozása érdekében, legyen az gyerek, felnőtt, nő, férfi. Hiszen a világtörténelem is erről tanúskodik. Ez a sereg a Kr. u. 600-as évektől máig 270.000.000 embert gyilkolt le… és nem jelent problémát a számára, ha meg kell ismételnie eddigi mészárlásait.

A magyarországi árulók háborúban szövetkeznek az ellenséggel, tehát bűnük sokkal nagyobb, mintha békeidőben ügyeskednének a hatalomért némi hazaárulással. Bár ez utóbbit is büntetni rendeli a Btk. Menekült egyedül az, akit a pogányok keresztény hite miatt üldöznek és ezért kénytelen elmenekülni hazájából. Ilyen azonban elenyésző számban érkezik hazánk határaihoz, mert inkább közel, kényszerűen lehagyott otthonához vészeli át a háború borzalmait, és amint lehet, visszatér, mint teszi napjainkban az üldözött keresztény tömeg Szíriában… hogy újra építhesse templomát, otthonát. Mert tud áldozatot vállalni és hiszi, hogy segítséget kap, ha hittel kéri azt.

A hazai áruló liberális Soros-söpredéknek és az ellenzéki pártoknak természetesen a magyar kormány feje, Orbán Viktor a legfőbb ellensége, hiszen kormányának intézkedései a magyar nemzetet, nem pedig ennek a liberális, ócska söpredéknek az elképeléseit szolgálják. Ami viszont a legszembetűnőbb primitívsége ennek a proli csürhének az, hogy Orbán Viktort diktátornak nevezik. Nem tudják mi az, hogy diktátor, mi az, hogy diktatúra? Nehezen tudom elképzelni, hiszen ez a csürhe egy diktatúra ócska maradványa.  Egy szocialista, liberális diktatúráé, amely fennállása alatt csak rombolt, lopott, hazudott és gyilkolt. Ha ma diktatúra lenne, ha ma olyan diktatúra lenne, amilyet ők és elődeik tartottak fenn, akkor ma már nem volna ellenzék, és a ki megmaradt volna belőlük, az reszketve igyekeznék elfelejteni, hogy ezekhez tartozott valaha.

Lehetne-e egy diktatúrában, a külföldi hazudozás és hazaárulás után itthon tüntetéseket szervezni és aláírást gyűjteni például az olimpia ellen?

Lehetne-e Soros-pénzen Soros utasítására megakadályozni vagy hátráltatni egy olyan projektet, mint a Liget újjáépítése, amely ráadásul nemzetközi megítélése szerint is rendkívüli?

Lehetne-e egy diktatúrában a „diktátort” pocskondiázni TV csatornák nyilvánossága előtt, a nyomtatott-, és online sajtóban büntetlenül?

Nem is sorolom tovább.

Ám, emlékeztetném e rongy embereket arra, hogy elődeik milyen embertelenségeket követtek el. Emlékeztetnék az Andrássy út 60-ra, emlékeztetnék Recskre, az szellemi elődeik által feljelentett és a Gulágra hurcolt félmillió magyar emberre, az egyházak lehetetlenné tételére, amelynek máig érezzük… vagy ma érezzük igazán keserű gyümölcsét.

Az esztergomi érsek bebörtönzésére, a papok és apácák megkínzására, az egyházi iskolák bezárására, a betegápoló szerzetesrendek és minden rend feloszlatása, tagjaik megkínzása és lehetetlenné tétele, az igazságszolgáltatásból minden bíró és ügyész kirúgása és helyettük frissen végzett vagy három hónap alatt ledoktorált cipészek és asztalosok kinevezése, a koncepciós perek aljas halálos ítéletei. Ez volt a kommunista és liberális diktatúra, amit a mai politikai pártok, Soros-civilszervezetek szellemi, eszmei elődei véghezvittek. Semmi különbség nem volt a hitleri és a sztálini diktatúra között, legfeljebb az elkövetők voltak egymás „reciprokai”…

Hírdetés

Meddig mehet ez a gyalázatos hazaárulás és nemzetrontás?

Két lehetőségünk van. Vagy a ma is fennálló törvények alapján jogi intézkedésekkel véget vetünk ennek az ámokfutásnak, vagy ők érik el a céljaikat és akkor a pogányok tesznek „rendet” Magyarországon, és ez utóbbi „rendcsinálásra” gondolva az sem vígasztal, hogy ezt a söpredéket is éppen úgy kiirtják, mint minket. Vagy fizetjük majd az adót, hordjuk a sárga csillagot és az övet, viseljük a ránk adott és megkülönbözetésünkre szolgáló ruhát.

Harmadik megoldásként említhetném e pártok és Soros-civilek észheztérését, de erről még beszélni is fölösleges. Megszállt emberek ezek, akik mint a nándorfehérvári legendában szereplő Dugovics Titusz, minket is halálba rántó cselekedete térít majd észhez – zuhanás közben…

Orbán Viktor, a “diktátor” azonban a nemzet érdekeit szolgálva igyekszik négymillió választójával fenntartani a rendet, megtartani az országot, támogatni a családokat, megvédeni Magyarország határait… olyan drámai körülmények között, amelyekre hasonlatként mondhatjuk a lélekvesztőt és a háborgó tengert. Hiszen a jó szándékot és a világos pozitív célokat torpedózza az igazságszolgáltatás, e fenti pártok és Soros-civilek, a proli társadalmi réteg, amelynek iskolázottsága és értelmi szintje alig éri el még a baloldali és liberális, igen alacsony erkölcsi szinten álló gondolkodását is. Van persze iskolázott ellenzéki is, aki sértődöttségében, jellemtelenségében, elvei okán, hatalomvágyból, vagy jól megfizetve támadja a nemzetet és a kormányt. Ilyen is mindig volt történelmünk során… Azonban ezek a gerinctelenek nehezítik a legjobban az ország fejlődését, a kormány munkáját, s ezek azok a hazaárulók is, akik mint a Sátántól megszállottak, külföldi lapokban gyalázzák azt az országot, amelynek ugyan polgárai, de nem tartoznak a magyar nemzethez.

A diktátor országában tehát élhetnénk nyugodtan, boldogan, a nemzet és a haza céljait együtt és tudásunk legjavát adva, szolgálva, tiszteletet érezve egymás iránt. Ám ennek négy akadálya van.

1./ A pártok és Soros-civilek példa nélküli aljasága

2./ A kormány mindent elnéző magatartása

3./ A törvények betartatásának hiánya

4./ Az egyházak téves felfogása és vaksága a pogány megszállókat illetően.

Jó lenne tehát ezeket a pontokat újraértékelni a béke és a szabadság érdekében. Mert a pogány ellenség továbbra is özönlik, és ez a mai hazai politikai helyzetet tekintve végzetes lesz – ha olyan marad a politika és a vele szemben álló igazságszolgáltatás, amilyen eddig volt! Elő kellene vennie valakinek Magyarország Alkotmányát… mert az nem a „diktatúra” alapelveit tartalmazza, de mégis alkalmas a rend helyreállítására… Mert rendet kell csinálni a megmaradásunk érdekében, akár látjuk a történelmi veszélyt, akár nem!

Stoffán György

The post Orbán – a diktátor appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »