Öööööö……Isten! – Szerethető nemzeti (?) radikális az ATV-n

„Mire pucoljam a hagymát? Magyar Időkre?”

Vona Gábor folytatja a „cukiság”-kampányt, annak ellenére, hogy utálja ezt a szót. Mindeközben kis vizslákat simogat a médiában, pedig alapvetően cicás. Ja, és nehezére esik Istent megnevezni. Mindezt az ATV-n. Remek!

Igazából nem azon akadtam ki, hogy a Jobbik elnöke az ATV bulvár-celeb műsorában vesz részt és együtt edz a konditeremben a műsorvezetővel (aki különben bírta az iramot), és még azon sem, hogy alig (azaz már nagyon is) el akarta árulni, hogy a piros-fehér-zöld színezetű kapucnis pulcsiját Hrutka Jánostól kapta, akit ezért (jajj-jajj?!)  akár meg is hurcolhatnak – szerintem nem, de mindegy. Jól hangzott.

Az elkövetkezők előtt szeretném hangsúlyozni, hogy egy (EDDIG) hangsúlyozottan magyar és keresztény párt vezetőjéről beszélünk.

Szóval a következő kérdés-felelek volt számomra kiakasztó Vona Gábor esetében:

-Hisz Istenben?

Hírdetés

-Ööö…Igen.

(Na, szerintem ez az „Öööö….” a gáz. Tudván azt, hogy a Jobbik elnöke egy maximálisan művelt és olvasott ember – tényleg!) De halljuk tovább…

– De, az, hogy Isten milyen, az még alakul bennem. Abban nem kételkedem, hogy valami nagyobb erő létezik. Keresem azokat a helyzeteket, hogy minél többet megérthessek, annak a szellemi erőnek a létezéséből, amit Istennek hívunk.

Nos, mindezt, amit a Jobbik elnöke körülírt, én úgy hívom, hogy Isten. Van rá szó! Egy!

És, hogy legyen poén is a végén (kettő), elárulom, hogy Vona Gábor Erdogan (és gyömbér)-hívő, de mindezek ellenére görög mitológiai témát tetováltat magára. Beszédes, hogy a műsor főzős részében (ATV-Paprika?!) „Istanbul” feliratú pólóban láthatjuk.

Amikor a zöldségtisztításról esik szó Vona így válaszol: „Mire pucoljam a hagymát? Magyar Nemzetre, vagy Népszabadságra? (Közös heherészés a műsorvezetővel) Vagy Magyar Időkre?”

Csókol benneteket: Eleméry T. Olivér


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »