Șoșoacã mérgezett búcsúajándéka: az AUR-t a háttérbõl irányítják, nem Simion az elnöke!

Șoșoacã mérgezett búcsúajándéka: az AUR-t a háttérbõl irányítják, nem Simion az elnöke!

Miután szakítottak vele,Diana Șoșoacă úgy döntött, hogy ő sem marad adós, és valóságos bombát robbantott az AUR pártban. Kitálalt, hogy milyen kulisszaharcok zajlanak a politikai formációban a hatalom megszerzése érdekében. Az AUR dívája azzal sokkolta a közvéleményt, hogy nem George Simion a párt igazi vezetője, hanem Marius Lulea, egy nagy pénzű bukaresti üzletember, aki az ingatlanbizniszben érdekelt, mi több, George Simion az ő alkalmazottja volt mindaddig, amíg képviselői mandátumot nem szerzett.

Lulea természetesen tagadja ezeket az információkat, és kritizálja Șoșoacă-t: „A hölgy minden mondata hazugság, saját céljai van, amelyeknek semmi köze nincs a közjogi méltósághoz szükséges professzionalizmushoz.”

Hírdetés

A G4Media szerint Diana Șoșoacănak ez a kijelentése valóságos háborút indított az AUR-on belül. „Az összes AUR-képviselőnek, aki az ország különböző megyéiből jött fel a fővárosba, Lulea úrnak, a dokumentumokban szereplő jelenlegi AUR-elnöknek a szállodájában kellett laknia. Ebben a pillanatban sem George Simion, sem Claudiu Târziu nem jelenik meg elnökként a párt dokumentumaiban, hanem Marius Luleanak van elnöki funkciója. Az úr, akiről eddig sokan nem hallottak számos ingatlanbefektetéssel rendelkezik, beleértve azt a szállodát is, amely kötelező szálláshelye az AUR-tagoknak. ”

Az AUR hivatalos honlapja szerint Marius Lulea a párt üzletembereit tömörítő szervezet elnökeként és a Șoșoacă szenátort szankcionáló Nemzeti Vezetési Iroda tagjaként jelenik meg.

„Nem irányítok semmit! A pártnak van egy Központi Nemzeti Vezetési Irodája, és két társelnöke. Azért voltam az alapító elnök, mert üzleti tevékenységem során némi tapasztalatra tettem szert a romániai bürokrácia útvesztőiben. Nincs rejetegetni valóm, tevékenységem online követhető. George Simionnal való barátságom miatt veszek részt az AUR tevékenységében, mert vele együtt harcoltam a Besszarábiával való unióért, és ma is harcolunk, de politikai fegyverekkel „- magyarázta Marius Lulea a G4Media számára.


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »