Ónos eső és hó esik, ezeken az utakon kell vigyázni – térképek

Ónos eső és hó esik, ezeken az utakon kell vigyázni – térképek

Ezeken kívül fagyott eső is hullott az országban még kedd reggel is.

Délen ónos eső, fagyott eső, északon helyenként a hó hullott éjszaka és helyenként kedd reggel az országban. Az Időkép közölte: jó hír, hogy mindez túl sokáig nem fog tartani, de addig is nagyon óvatosan kell közlekedni az utakon.

Hírdetés

A mellékutak burkolata kedd reggel fél nyolc magasságában - a piros jeges, a sötétkék vizes, a világosabb kék sónedves utakat jelent, a legvilágosabb kék már felszáradó aszfaltot mutat. Északon az okkersárgával jelölt területen a mellékutak hókásásak! (Forrás és frissülő térkép: Útinform)

A mellékutak burkolata kedd reggel fél nyolc magasságában – a piros jeges, a sötétkék vizes, a világosabb kék sónedves utakat jelent, a legvilágosabb kék már felszáradó aszfaltot mutat. Északon az okkersárgával jelölt területen a mellékutak hókásásak! (Forrás és frissülő térkép: Útinform)
A főutak burkolata kedd reggel fél nyolc magasságában - a piros jeges, a sötétkék vizes, a világosabb kék sónedves utakat jelent. Északon az okkersárgával jelölt területen a főutak hókásásak! (Forrás és frissülő térkép: Útinform)
A főutak burkolata kedd reggel fél nyolc magasságában – a piros jeges, a sötétkék vizes, a világosabb kék sónedves utakat jelent. Északon az okkersárgával jelölt területen a főutak hókásásak! (Forrás és frissülő térkép: Útinform)
(A nyitókép illusztráció.)


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »