Önmagán kívül kit képvisel egyáltalán Hadházy Ákos?

Önmagán kívül kit képvisel egyáltalán Hadházy Ákos?

Az ECHO TV Sajtóklub című műsorában természetesen az ellenzéki tüntetések, illetve az MTVA székházának megszállása került terítékre. Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője a köztévében történekkel összefüggésben azt mondta, az ellenzékiek mindenképpen balhét akartak. Szentesi Zöldi László szerint egy felelős politikus nem bohóckodik úgy, mint Hadházy Ákos, és egyáltalán ő kit képvisel önmagán kívül? – merült fel a kérdés a Magyar Demokrata főmunkatársában. Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője hozzátett, ilyen képviselők 1-2 éve be sem kerülhettek volna a magyar parlamentbe.

A köztévében történtekkel kapcsolatban Bencsik András úgy fogalmazott: nekem az az érzésem, hogy Hadházy Ákos a magyar Pókember büszke címére aspirálhat, amilyen bravúrosan felmászott a korláton majd lecsúszott fenékkel a lépcsőn. Kunhalmi Ágnes pedig talán a Macskanő, bár ezúttal leverte egy ajtó. Ha sokat gyakorol akkor viszont bejuthat egy ajtó másik oldalára is. Ezek mindenképp balhét akartak.

Szentesi Zöldi László szerint Hadházy egy ócska ripacs. Egy felelős politikus nem bohóckodik, de azt se tudom megmondani, hogy Hadházy Ákos önmagán kívül most kit képvisel – fejtette ki.

Hírdetés

Kiemelte, ez egy provokáció, nagy önmérséklet, nagy önuralom kell ehhez, de mindenképpen a törvények talaján kell állni és maradni, mert, ha ezt átlépjük, akkor az ő kottájukból játszunk.

Az ellenzéket képviselni tudó politikusokat egyenként levadászták az elmúlt 5-6 évben, Hadházy Ákosok és Szél Bernadettek maradtak. Ez a botrány, ami tegnap hisztériába torkollott az MTVA székházban, ez a múlt héten kezdődött a parlamenti szavazáson. Ebben a felfordulásban csupa olyan figura vett részt, aki egyébként egy 1-2 évvel ezelőtti magyar parlamentbe be sem kerülhetett volna. Nem tűrték volna meg maguk között ezeket az embereket – magyarázta Huth Gergely.

A teljes beszélgetést IDE kattintva tekinthetik meg.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »