Önként bement a rendőrségre, hogy feladja magát K. úr – de ami utána következett…

Bicikliket lopott egy tiszakécskei férfi, majd gondolt egyet, és kis holmijával beballagott a rendőrségre, hogy akkor ő jött a börtönbe. Nem tartották benn, így távozott, ellopott egy Opelt, összetörte, majd visszament a zsarukhoz. Talán végre megnyugodott, hogy pénteken előzetes letartóztatásba került.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Hírdetés

A nem mindennapi eset főszereplője a 42 éves tiszakécskei K. Tibor. Információink szerint a munkanélküli, jövedelemmel nem rendelkező férfi korábban többször volt büntetve rablás, lopás és testi sértés miatt, egy alkalommal 8 év fegyházat kapott, büntetéséből feltételesen helyezték szabadlábra. Az utóbbi időben biciklilopások miatt több szabálysértési eljárás indult ellene külön-külön, majd ezeket egyesítették büntetőeljárássá, de úgy tudjuk, egyelőre ezekben az ügyekben nincs meggyanúsítva.

Január 6-án nem megjelent a tiszakécskei rendőrőrsön, hogy őt biztos keresik, és akkor megy a börtönbe. A rendőrök utánanéztek a nyilvántartásban, és közölték, nem körözik, elmehet. Erre a férfi fogta magát, elkötött egy Opel Corsát (túlzottan nehéz dolga nem volt, mert a kocsiban benne volt az indítókulcs), ám nem sokkal később árokba hajtott. Visszament a rendőrségre, elmondta, mit művelt. Ekkor már őrizetbe vették, a Kecskeméti Járásbíróság pedig pénteken elrendelte 30 napra az előzetes letartóztatását, a bűnismétlés veszélye miatt.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »