Olvasónktól: Mégis csak, furcsa hogy az MSZMP, SZDSZ, MDF gyűjtő helye lett a kazincbarcikai Fidesz!

Olvasónktól: Mégis csak, furcsa hogy az MSZMP, SZDSZ, MDF gyűjtő helye lett a kazincbarcikai Fidesz!

Érdekes olvasói levelet hozott a mai drótpostánk, amit változtatás nélkül teszünk közzé.

Mégis csak, furcsa hogy az MSZMP, SZDSZ, MDF gyűjtő helye lett a kazincbarcikai Fidesz!
Csak meg kell nézni milyen eredményekre voltak képesek az elmúlt két ciklusban!

Ezt nem vették észre Budapesten? Mégis csak furcsa, hogy Negrutz Fidesz elnök a legtobb eseményét nem a jobboldalinak szellemű HBH termében szervezi meg, inkább elviszi a baloldali érdekeltségű (amiben neki is tulajdonrésze van) Strand étterembe.

Hírdetés

Hogy is van ez?! A volt MSZMP-s pártkönnyvel rendelkező, utána MDF-es Rizner József diktállja a tempót a kazincbarcikai jobb oldali pártban, most éppen beszervezte az egész életében MSZP és DK közeli hölgyet, hogy induljon Fidesz színekben ősszel, ez már tényleg a pofántlanság netovábbja. Ezzel is tovább gyengítik a Fidesz pozicióit.

Szándékosan félre állította azt a Fideszes képviselőt, akinek egyedüliként lett volna esélye a jelenlegi polgármester ellen. Rizner megszavaztatott a politikában egy teljesen súlytalan hölgyet, akinek már most borítékolható a hatalmas veresége. Riznernek ez nem baj, számára mindig is a listás hely volt a lényeg! Miként lehet Rizner mindig befutó helyen a listán??? Régen távoznia kellett volna a Fidesz környékéről is, annyi látványos bukás után, ja kérem szépen az MSZMP-ben ez nem volt szokás! Végül is Kazincbarcika egy baloldali város! Társa Buta Guszti a volt MDF-es, Fidesz színekben képviselő, most pedig újra jelölt, pedig mindig is köpködte és utálta Orbán Viktort a Fideszével együtt! Mi ez, ha nem megélhetési politizálás?? Indul a volt SZDSZ-es Imre is a kazincbarcikai Fidesz színeiben.

Hogy is van ez??? …értekek és ideológiák, vagy érdekek mentén szerveződik a fidesz az elmúlt 12 évben? Kazincbarcikán! Kinek az érdeke, hogy ilyen híg fos színvonal legyen?, akik még 2/3 mellett is képtelenek voltak nyerni az önkormányzati választáson! Rizner persze ezek után sem mondott le és a konzekvenciákat sem vonta le, hogy vegye végre a kabátját. Nem lesz ez másképpen 2014-ben sem! Hogy miért? Mert a vidéki országgyűlési képviselőknek mindig is az volt az érdekük, hogy Kazincbarcikán gyenge Fidesz legyen, mert akkor vidékről kerülhet ki a képviselő és nem a térség legnagyobb városából.

Orbán Viktor miért nem tesz valamit Barcikával? Ezt csak ő tudja! Vajon mikor számolnak el végre a 2010-es kampány pénzzel a barcikai Fidesz tagság felé Negrutz és csapata, hiába követelték többen is a tagságból, ezt a mai napig nem tették meg!!!


Forrás:nemzeti.net