Olvasók a Klasnyikov-ügyről: kétséges a fegyver és az ügyész származása is

Olvasók a Klasnyikov-ügyről: kétséges a fegyver és az ügyész származása is

Olvasónk írja:

Honnan volt a Kalasnyikov?

Az elmúlt napokban egy érdekes hír került fel az internetre. Egy férfi Kiskunhalason egy Kalasnyikov gépkarabéllyal ment be a kerületi ügyészségre, hogy leszámoljon a neki nem színpatikus ügyésszel.

Szerencsére a biztonsági emberek időben lefegyverezték a behatolót, és csak néhány lövés dördült el, ami senkiben nem ejtett kárt.

Az Amerikában mindennapos, de nálunk szokatlan esemény megdöbbentette a közvéleményt. A tv és az újságok részletesen foglalkoztak az eseménnyel, azonban egy fontos kérdéssel adósak maradtak! Ugyanis mindenkit elsősorban az érdekelne, honnan volt a támadónak gépkarabélya? Nyilván ez volt a nyomozók első kérdése is, de a válasz eddig ismeretlen. Talán nem véletlen!

Ugyanis mindenki tudja, hogy Magyarországon nagyon szigorúak a fegyverviselési engedélyek, még riasztófegyverek esetében is. Éles fegyverhez szinte lehetetlen engedélyt szerezni.

Honnan volt a Kalasnyikov? Az elmúlt évtizedek történetét ismerve csak két elfogadható változat lehetséges.

  • A kivonuló szovjet hadsereg valamelyik tagjától néhány liter pálinkáért akkor bárki hozzájuthatott egy ilyen fegyverhez.
  • Hírdetés

  • A Munkásőrség megszüntetésekor, nagyon sok fegyvert nem adtak le az elvtársak, arra gondolva, hogy egykor talán még szükség leget arra.
  • Amennyiben ez utóbbi eset áll fenn, jobban utána kellene nézni a volt elvtársaknak, ugyanis volt már példa arra is, hogy egy volt munkásőr parancsnok kamrájában valóságos fegyverarzenált találtak és biztos, hogy még nagyon sok elvtárs sírja vissza a „régi szép időket.”

    Egy öreg 56-os

    Téglás Péter a megtámadott ügyész egyenesen rajong Izraelért

    De talán még zsidó is. Egy másik olvasónk a a lentiek közül a felső képet küldte róla, melyen vélhetően kedvenc országának lobogójával feszít. A kép sajnos az kiskunhalasi ügyészség honlapján már nem érhető el, és közösségi oldalakon sem látszik büszkélkedni vele. Mi viszont megmutatjuk.

    Korábban írtuk: Merényletkísérlet Kiskunhalason: kalasnyikovval a vezető ügyész ellen


    Forrás:kuruc.info
    Tovább a cikkre »