Olvasó: Mi jár ma a fejemben? A nagy bumm…

Olvasó: Mi jár ma a fejemben? A nagy bumm…

Mi jár ma a fejemben? Mindenki fejében. Egyetlen dolog jár ma a korrupt, hazaáruló politikusok, az uzsorás bankárok, a rettegő zsidók, a nagyokos “szakértők” fejében: a nagy bumm.

Hajnalban felrobbant egy bank. Szándékosan olyan időben történt a dolog, amikor az akció nem követel emberáldozatot. Még a közelben meghúzódó hajléktalanokat is figyelmeztették, hogy menjenek el a környékről. Egyértelmű, hogy az akció figyelmeztetésnek lett szánva. Nem kell sokat gondolkodni azon, hogy kik figyelmeztettek, kiket, és mi okból. Igaz?

Van egy széles rétegeket sújtó, aljasság, amit a már nevezett gátlástalan, pénzéhes bankárok követtek el, az említett hazaáruló politikusok aktív közreműködésével, az amúgy is nehéz helyzetben levő “kis” emberekkel szemben, azokat sunyi módon csapdába csalva, tönkretéve életüket, családjuk életét.

Nem kell ókumlálni kedves “szakértők”, terrorelhárítók.

Most jött el az ideje annak, hogy, – miután ezek a kisemmizett “kis” emberek évek óta próbálják békés eszközökkel kiharcolni igazukat, s ezt az elkeseredett küzdelmet a károkozó bankok, a nekik asszisztáló korrupt politikusok teljes érzéktelenséggel, olykor gyalázatos cinizmussal hitegetve őket, figyelték, – most komolyabb eszközzel figyelmeztessék ezt az embereket megnyomorító galád csürhét, hogy elég volt.

Elég volt az ígérgetésből, a látszatmegoldásokból, a sunyiságból.

Azt jelenti ez az akció kedves követelődző, műrettegő, tolakodó zsidók, – politikusok, bankárok, magyargyűlölő aljasok, hogy ha nem tértek észhez ettől a figyelmeztetéstől sem, akkor a jövőben egyre keményebb pofonokat fogtok kapni a “kis” emberektől.

Hírdetés

Előbb-utóbb majd rájöttök, hogy két lehetőség közül választhattok:

Vagy megkövetitek a Magyarságot az ellenünk elkövetett bűneitekért, s kárpótlást adtok a károkért, amit okoztatok, vagy eltakarodtok Hazánkból, amíg nem késő.

Ha maradni akartok nálunk, ahol zöld a fű, patakok csobognak, ahol az erdők lombja közt üde, friss szél susog, madarak csivitelnek, s gazdag termőföldek áldását élvezhetitek a szorgalmas magyar “kis” emberek munkája nyomán, akkor alázattal süvegeljétek meg a magyarokat, s szolgáljatok tisztességgel. Ha erre képtelenek vagytok, akkor takarodó. Ki innen a nyomorúságos, sivatagos, víz nélküli nyavalyás izraelbe, ahol az arabok, palesztinok, irániak, előbb-utóbb megesznek benneteket szőröstől-bőröstől.

Döntsetek mielőbb. Vegyétek komolyan ezt a figyelmeztetést.

V.I.

Nemzeti InternetFigyelő


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »