Olvasó: cigány bűnözők szerencsére bőven jutnak a szegedi bevándorlók "megsegítésére", ha már a két szem rendőr semmire sem elég

Olvasónk így számolt be tegnapi tapasztalatairól:

Most jövök a szegedi medencés kikötőből. Az ártéri erdőben a rendőrök elmondása szerint jelenleg legalább 100 határsértő van, de reggel óta nem tudják elkapni őket, mert egyetlen járőrkocsit kapnak csak 2 fővel, így ha meglátják az autót a határsértők azonnal visszahúzódnak a bozótosba. (Bezzeg a kormány plakátjainak őrzésére jobban jutott rendőr. Tényleg fölösleges a határőrség, rendben megy itt minden – a szerk.)

Hírdetés

A határsértők szomjaznak, ezért üres vizespalackokkal átjárnak vízért a gátőrházhoz. A cigánymaffia legújabban nőket küld az üzletkötéshez. Hármas csoportokban dolgoznak. Gyalog vagy kerékpárral járják a töltést és az ártéri erdőt, és először vízzel kínálják a határsértőket. Azután megkérdezik kell-e kocsi. Egy fuvar Budapestig 1500 € (4 főre), és biztosítják őket, hogy valóban el is viszik őket Pestre, és menet közben nem dobják ki, vagy nem ölik meg őket. A határsértők boldogok, van pénzük bőven. A cigány asszonyok telefonálnak, és a közeli Klebelsberg-telepen készenlétben várakozó kocsik pár perc múlva előállnak. Elől nem ülhet szakállas vagy bajszos férfi, és az asszonyoknak le kell venniük a fejkendőjüket (hogy a rendőrök nehezebben szúrják ki őket). A sofőrök láthatóan stresszelnek: kiabálnak, hogy gyorsan szálljanak be, és utána nagy sebességgel elhajtanak.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »