Olvasó: a migszolosok, a taxis hiénák, a DAKK-sofőrök és a rendőrök kéz a kézben dolgoznak a szegedi vasútállomásnál

Olvasó: a migszolosok, a taxis hiénák, a DAKK-sofőrök és a rendőrök kéz a kézben dolgoznak a szegedi vasútállomásnál

Két hónappal ezelőtt, amikor Botka László polgármester faházat állíttatott a szegedi vasútállomás épülete elé, hogy a migszolosok kifejthessék áldásos tevékenységüket (pl. hogy a bölcsész egyetemista lányok nagy élvezettel borotválhassák a macsó szír katonaköteles férfiakat), még hadiállapotban voltak a migszolosok és a taxis hiénák. Majdnem tettlegességig fajuló, hisztis, ordítós szócsatákban próbálták az önkéntesek távol tartani a taxisokat a migránsoktól. Azóta megváltozott a helyzet, most már közösen munkálkodnak az új európai Iszlám Állam felépítésén. Lássuk az együttműködés mechanizmusát:

A DAKK (Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt., magyarul a Volán) bérelt buszaival szállítják a határsértőket a röszkei hangárból a szegedi vasútállomáshoz. A sofőrök telefonon jelentik a migszolosoknak, hogy hamarosan megérkeznek az állomáshoz.

Az önkéntesek megosztják ezt az infót a taxisokkal, így már közösen állnak a megállóban.

A begördülő buszt először a taxisok rohamozzák meg. Megbeszélik az új potenciális ügyfelekkel az ulticélt és az árakat, majd átadják a migránsokat a migszolosoknak, akik a faházhoz kísérik, majd megetetik, megitatják a vidám honfoglalókat.

Hírdetés

Közben a sofőrök elmondják a taxisoknak és a migszolosoknak az új híreket: hol vágták át a kerítést, mennyien jöttek át, hány busz várható még és mikor, majd összenevetve konstatálják, hogy lesz mág utánpótlás bőven.

A buszok elhajtanak vissza Röszkére, a taxisok és a migszolosok pedig csoportba verődve és diskurálva, türelmesen várják a migránsok táplálkozásának a végét. Ezután elindulhatnak a taxik nyugatra.

A rendőrök 24 órás szolgálatban vannak a vasútállomás előtt (2 gyalogos készenlétis és 2 fő egy rendőrautóval). Mindezt látják, de nem tesznek semmit. Pedig ha én két perc alatt rájöttem, mi is folyik itt, akkor ezt nagyon jól tudják ők is, de hagyják. Nyilván erre kaptak parancsot! – írja olvasónk.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »