Oliver Stone felkérte Putyint, hogy legyen a 22 éves lánya keresztapja

Oliver Stone felkérte Putyint, hogy legyen a 22 éves lánya keresztapja

Olyan jól sikerült interjút készített Oliver Stone Vlagyimir Putyinnal, hogy az átiratát a Kreml is lehozta. Szóba került a buzipropaganda elleni orosz fellépés, a mai fiatalok gondolkodása és viselkedése, majd annyira erős összhang alakult ki Stone és Putyin között, hogy a rendező egyenesen arra kérte, hogy legyen a lánya keresztapja.

Az apropót Viktor Medvedcsuk hasonló irányú felkérése adta. A Putyin szövetségesének számító ukrán politikus szintén keresztapaságra kérte az orosz elnököt, aki el is fogadta a felkérést, mert, mint mondta, az orosz ortodox hagyományok szerint erre nem illik nemet mondani.

Oliver Stone ezek után jutott el a felismerésre, hogy akár ő is felkérhetné Putyint erre, hiszen úgyis van egy 22 éves lánya. Putyin ragaszkodott a formalitásokhoz, és visszakérdezett, hogy Stone lánya akar-e ortodox keresztény lenni, a rendező erre annyit mondott, hogy majd az lesz, elintézi.

Hírdetés

Az interjú még júniusban készült, az apropója pedig a rendező Revealing Ukraine című dokumentumfilmjének olaszországi premierje volt.

A beszélgetés során Stone azt mondta Putyinról, hogy igazi béketeremtő, és nagyon aggódik miatta.

(The Warp – hvg nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »