Öleljünk keblünkre minden menekültnek álcázott terroristát…

Ezt üzente a Menekültek Világnapján hétfőn Fabiny Tamás és Beer Miklós közös videóüzenetben: „Minden nap emberek ezreit űzik el otthonukból a háborúk. Olyan embereket, mint Ön. Olyan embereket, mint én. Az erőszak elől menekülnek, és mindenüket hátra hagyják. Mindenüket, kivéve az álmaikat és a reményt, hogy egy békésebb jövőt találnak. Hisszük, hogy minden menekült megérdemli, hogy biztonságban éljen. Mi a menekülteket támogatjuk. Kérjük, csatlakozzon hozzánk.”

Mit is mondhatnók? Szánalmas, de nagyon. Nem tudom, hány menekültnek álcázott iszlám terroristát fogadott be eddig Fabiny és Beer. Mindenesetre Fabiny még megjelenésében is hasonlít Lutherre, aki viszont, horribile dictu, ha most feltámadna, attól tartok, korbáccsal verne rajta végig. Ez még azért neki is alighanem sok lenne.

Hírdetés

Persze Beerrel viszont Pázmány Péter vagy Szent X. Piusz tenné ezt meg. Sőt Tomori Pál is. Kapisztrán Szent Jánosról pedig már nem is beszélve…

Ha ezt Pázmány megérhette volna! Ma Fabinyról írná egy művét, amelynek eredetileg ez volt a címe: „Setét hajnalcsillag után bujdosó lutheristák vezetője”.

Beert elnézve pedig lehetetlen meg nem állapítani, hogy életében azért többet ivott, mint imádkozott. De a lényeg: nem tudom, hány menekültnek álcázott iszlám terroristát fogadott be eddig Fabiny és Beer. Erről még, legalábbis tudtommal, egyikük sem nyilatkozott. Kár. Talán nem is gondolják, mennyire.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »