Olaszország „nukleáris opcióval” fenyeget migráns-ügyben – vízumot ad nekik

Olaszország „nukleáris opcióval” fenyeget migráns-ügyben – vízumot ad nekik

ZERO HEDGE

Két héttel azután, hogy Olaszország dühödten reagált Ausztria azon lépésére, hogy csapatokat és páncélosokat küldött a Brenner-hágóra aggódva, amiért Olaszországból migránsok mehetnek át a határon, az uniós segítség nélkül is maradt olasz kormány most azzal fenyegette meg az Európai Uniót, hogy a náluk lévő  kétszázezer migránsnak schengeni vízumot ad.

A „nukleáris opciónak” nevezett lépés eredményeként a migránsok legálisan rohanhatják le Európában az általuk kívánatosnak talált országokat.

Paolo Gentiloni olasz szocialista miniszterelnök a dühtől hamuszürkévé vált arccal fenyegette meg Európát, amiért az nem volt hajlandó befogadni migránsokat és még le is zárta kikötőit a mentőhajók elől.

Hírdetés

Matteo Renzi volt olasz miniszterelnök pedig azt mondta, hogy „meg kell szabadítani magunkat a bűnösség érzetétől… és véget kell vennünk a jó szamaritánus mentalitástól”.

Mondta ez az állat, aki azt javasolta még miniszterelnök korában a magyar miniszterelnöknek, hogy „mossa ki a száját” mielőtt Olaszországról beszél – a hazai tudjuk kik tomboló örömére.   

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »