Olasz kriminológus: a balliberálisoknak az a jó, ha egy afrikai vadállat megeszi lánya szívét?

Olasz kriminológus: a balliberálisoknak az a jó, ha egy afrikai vadállat megeszi lánya szívét?

Cuj Tienkaj, Kína washingtoni nagykövete a kínai újév ünnepének alkalmából  arra figyelmeztetett, hogy veszélyes a Kínával szemben történő konfrontációt erőltetni. Elmondta, kifejezetten paranoid attól félni, hogy a saját fejlődési útját követő Kína összeütközést keresne az Egyesült Államokkal. Hozzátette: a kínai-amerikai kapcsolatokat általános együttműködésnek, baráti versengésnek kell jellemeznie, jelenti a Hszinhua kínai hírügynökség.

A vörös-zöld berlini szenátus úgy döntött, hogy Berlinben 24 komplexumot épít, ahol migránsokat helyeznek el. Ezekben egyenként 450 lakás lenne. A szenátus szerint, ha a bevándorlók ezeket elhagyják, akkor a központokat megnyitnák a németeknek. A döntést közlő miniszter csak azt nem említette,  írja a jobboldali német Philosphia Perennis hírportál, hogy e végleges kiköltözésre mikor lehet számítani és hogy a lakásokat milyen módon hagyják ott a bevándorlók.

Alessandro Meluzzi olasz kriminológus és pszichiáter elmondta, meg van róla győződve, hogy a 18 éves olasz lány megölése Maceratában a nigériai maffiához kötődik, amely nemrégiben érte el Olaszországot és a világ legkegyetlenebb maffiája. Szektái gyarmatosítják Olaszországot és kiveszik az üzletet a hagyományos maffia családok kezéből, mondta el az Italia Oggi olasz politikai-gazdasági lapnak. E maffiánál rutinszerű, hogy áldozataikat feldarabolják és esetenként egyes testrészeiket meg is eszik. Pamelának a nyaka, a szíve és nemi szerve hiányzott. Meluzzi feltette a kérdést: „Ez az, amit a haladó baloldal és a médiumok kulturális gazdagodásként akarnak? Azt, hogy egy Afrikából jövő vadember megeszi lánya szívét?”, idézi őt a Voice of Europe angol nyelvű hírportál.

Hírdetés

„Lengyelország: az elnöki tanácsadó a holokausztot Izrael vallásának nevezte” címmel a Russia Today orosz tévéhálózat német nyelvű szolgálata idézi Andrzej Zybertowich lengyel elnöki tanácsadót, aki megvédte, hogy egy új törvény értelmében Lengyelország börtönbüntetést is kiszabhatnak annak, akik a nácik bűnét a holokausztban kisebbíteni akarja és a lengyeleket az abban való részvétellel vádolja. Zybertowich elmondta, a zsidók között is voltak annak idején feljelentők és kollaboránsok. A jelentés megjegyzi, az elnöki tanácsadó ezen kijelentései nem igen fognak a kedélyek csillapításához hozzájárulni.

(Echo TV nemzetközi sajtószemléje először 11:55-kor)

 

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »