OKÉ, HOGY KIB@SZTATOK! DE HIBERNÁLJÁTOK MÁR A BLOGOMAT, BM…G!

OKÉ, HOGY KIB@SZTATOK! DE HIBERNÁLJÁTOK MÁR A BLOGOMAT, BM…G!

Kedves Fogalmamsincskik!

(Bocs, de fingom sincs, hogy jelenleg kikből áll az új PS…)

Szóval arról van szó, hogy kérnék valamit tőletek!

*

Július közepén (a  katás cikkem megjelenése utáni harmadik napon) kibasztatok, mint macskát szarni. Jobban mondva megüzentétek a titkárnővel, hogy júliusra már ne adjak le számlát.

– Ezt elfogadtam, hiszen elég nagy bunkóság ugyan pénzügyi hónap közepén bármely kollégát postásnak használva lapátra tenni valakit, de ilyen a piacgazdaság: az etikus magatartás levetkőzésével hatványozottan emelkedik a túlélés esélye.

– Azt is elfogadtam, hogy ilyen egy szerkesztőség élete: megszorítások alkalmával a jó tollú, olvasott írók mennek, a funkcionális analfabéták pedig maradnak (attól a négy kivételtől eltekintve, aki tényleg ne vegye magára).

*

Hírdetés

Amit viszont nem tudok elfogadni, hogy másfél hónap alatt sem voltatok képesek blogomat hibernálni. Még mindig érkeznek az értesítések az elfogadásra váró hozzászólásokról, ami számomra nagyjából annyira kellemetlen, mintha a szarevő bajnokságon repetáért kéne sorba állnom.

Ez az egyetlen, utolsó kérésem volt, amit szóban és írásban is közöltem veletek. Kurvára nem bonyolult: admin-jelszóváltoztatás, cikkek archiválása, kommentlehetőség elutasítása.

Hogy miért fontos az ilyesmit a lehető leggyorsabban végrehajtani? Nos, például én most teljesen józanul, hideg fejjel, bár tagadhatatlanul némi dühöt érezve írom e sorokat. Na, de képzeljétek el, mi lenne akkor, ha egy vérnősző barom alkoholista állat lennék, és ilyen állapotban írtam volna meg ezt a kis üzit! Nagyjából három napra meglenne a 444-nek és társainak a betevő kultúrmocsok.

*

Ha pedig netán meghaladná erőtöket a fent vázolt digitális feladatsor végrehajtása, csak szóljatok, és csinálok nektek YouTube-ra egy tutorialt.

 

Maradok lent, mint fent:

VBT

Utóirat: Ha végre megindul szerénytelen személyem PS-cancel culture-ja, azt is tegyétek már meg, hogy az R56 Facebook-oldalának adminjáról is levesztek! Akárhogy próbálom, nem sikerül.

The post OKÉ, HOGY KIB@SZTATOK! DE HIBERNÁLJÁTOK MÁR A BLOGOMAT, BM…G! appeared first on VBT.


Forrás:vbt.pestisracok.hu
Tovább a cikkre »