ÓCSKA, GYÁVA, SZEMÉT DISZNÓK

ÓCSKA, GYÁVA, SZEMÉT DISZNÓK

„A szekelyfold.ma híre, filmfelvétellel együtt:

Csíkszereda főterén felvonták a székely zászlót, majd a rendőrség csendőri erősítés mellett eltávolította a lobogót, majd Tőke Ervint, a zászlófelvonás kezdeményezőjét, a Néppárt csíkszeredai polgármesterjelöltjét bekísérte a rendőrségre. A jelenlévő tömeg hangos nemtetszésének adott hangot, amint az elnyomó hatalom kézi vezérelt rendőrsége eltávolította a székelység lobogóját.

Tőke Ervin pénteken nagyobb tömeg jelenlétében a Szabadság téren, hangos taps kíséretében vonta fel a székely lobogót, majd a rendőrség felszólítása ellenére sem vonta azt be, mint fogalmazott érvényes építkezési engedélye van, ezért nem vonja be a zászlót.

Hírdetés

Már a zászló felvonása előtt érezhető volt a rendőri , csendőri és titkosszolgálati jelenlét. Mindenkit lefilmeztek a téren még egy iskolás csoportot is, akik a nemrég felavatott Márton Áron szoborcsoportot tekintették meg.

Miután a rendőrség emberei levették a székely zászlót el is kobozta azt. Mikor a levont zászlóval elvonultak a tömeg „Tolvajok” bekiabálással és pfujolással fejezte ki felháborodását.”

És senki, egyetlen percig se gondolja senki, hogy a brüsszeli tetvek emiatt majd tiltakozni, vagy legalább morogni fognak. Ez belefér az EU demokrácia és szabadság képébe. Hiszen csak a magyar kisebbség jogairól van szó. Rohadt gazemberek!


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »