Ocasio-Cortez elszabadul

Ocasio-Cortez elszabadul

lyen az, amikor egy beteg lelkű, fajgyűlölő, becstelen és hülye picsa elszabadul…

Alexandria Ocasio-Cortez szerint a globális felmelegedésért egyetlen rassz felelős

Igen, kitaláltad, a fehérek.A kijelentés egy kongresszusi meghallgatáson történt. Alexandria Ocasio-Cortez (továbbiakban: AOC) egy irányított kérdés formájában tette fel hipotézisét:Ami az éghajlatváltozást előidéző gazdag népcsoportot illeti, az embereket, közösségeket, vagy vállaltokat, akik felelősek a kibocsátás legnagyobb részéért, ők túlnyomó részben… fehérek. Igaz?

Hírdetés

Mire a kérdés alanya, egy elsőre nem épp szakértőnek tűnő hipszterzakós és sapis fiatalember bólogatva válaszol, hogy „Igen. És ezt alátámasztja minden kutatás”.A képviselőnő, aki rövid pályafutása során – mindössze egy éve ül a kongresszusban – már megvádolta a „fehér fajt” népirtással, a rabszolgaság feltalálásva, a homofóbia, a kapitalizmus és patriarchátus megalkotásával, aki szerint Afrika rég a nyugat fejlettségi szintjén lenne, ha nem avatkoztak volna közbe a fehérek, most egy újabb vádat emelt be a többi közé.

AOC says climate change is the fault of one race. Tucker Carlson warns if this kind of rhetoric continues, eventually we won’t be able to live together. pic.twitter.com/gtl8U9SunV

— american nationalist (@NationalistTV) October 31, 2019

Lehetne ezt úgy is értelmezni, hogy a felmelegedés beindításáért, vagyis a klímagázok 1970 előtti levegőbe bocsátásáért a fehérek a felelősek, és mivel akkoriban csak a nyugat volt csak elég fejlett iparú ahhoz, hogy ezt megtegyék, ez nyilvánvalóan igaz lenne. De AOC nem múlt, hanem jelen időben tette fel a kérdést, értelemszerűen bűnbakot keresve a klímaváltozásért.Az apró bökkenő, hogy a széndioxid-kibocsátás nagyobb része nem ekkorra, hanem az utolsó három-négy évtizedre tehető, és a globális felmelegedés nyilvánvalóvá válása óta egy másik népcsoport sem tett annyit a zöld-, és klímasemleges energiával kapcsolatos kutatásokért, mint a „fehérek”.Nyilván AOC-nak nem érdekes az iráni, arab, nigériai és venezuelai kőolajkitermelés, és Kína, India, Brazília vagy Indonézia környezetszennyezése sem, hiszen a képviselőnő értelmezése szerint ők is mind csak szerencsétlen áldozatai a fehérek által megteremtett kapitalizmusnak.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »