Obama szerint "Húsvét-hívők" voltak a Srí Lanka-i áldozatok

Obama szerint "Húsvét-hívők" voltak a Srí Lanka-i áldozatok

Az amerikai baloldal meghatározó arcai, a volt elnök és a volt külügyminiszter inkább csak azt írták, hogy „Húsvét-hívők” az áldozatok.

Szinte a világ összes politikusa elítélte a hétvégi Srí Lanka-i terrortámadást, azonban a bevándorláspárti politikusok ennek egy különleges módját választották, nem írták le, hogy keresztényeket gyilkoltak az ázsiai országban az iszlamista terroristák.

Vasárnap összehangolt terrortámadást hajtottak végre iszlamista harcosok Srí Lanka szigetén. Az Indiától délre fekvő szigeten csaknem tíz öngyilkos merénylő robbantotta fel magát, a támadásban 321-en meghaltak, ötszázhuszonegyen pedig megsebesültek.  

A politikusok többsége a közösségi médiában emlékezett meg az esetről. Így tett Barack Obama volt amerikai elnök és Hillary Clinton, a demokraták korábbi elnökjelöltje is. Azonban ők nem írták le, hogy az áldozatok többsége keresztény hívő volt, akiket a templomban végeztek ki, ők annyit írtak

Hírdetés

„Easter worshipper”, azaz „Húsvét-hívő”.

Szomorú, de hozzájuk hasonlóan több bevándorláspárti demokrata politikus is így tett, egyszerűen nem írták le, hogy az áldozatok keresztények voltak, akiket iszlamisták gyilkoltak meg. Ezt a tényt egyszerűen elhallgatták.  

A hatóságok kiderítették, hogy a támadók Srí Lanka-i állampolgárok, akik a Nemzeti Tauhít Dzsamaat nevű iszlamista terrorszervezet tagjai voltak.
Barack Obama és korábbi külügyminisztere, Hillary Clinton, míg a politika élvonalában voltak, vonakodtak attól is, hogy elismerjék, valójában a radikális iszlám áll több terrortámadás mögött is

– emlékeztet a Breitbart. 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »