Óbalos Mária-siralom

Óbalos Mária-siralom

Kossuth-díjat kapott Nagy Feró, akit váratlanul ért a díjazás. „Nem gondoltam, hogy amiket eddigi életemben csináltam, azok megérdemelnének egy Kossuth-díjat” – mondta a zenész az ATV Start Pluszban.

Nagy Feró elmondta, azért örömmel vette, és amikor meghallotta, akkor el is sírta magát. Arra a kérdésre, hogy a díjat a Fidesz melletti nyílt kiállása miatt kaphatta, Nagy Feró azt mondta: Én se adnék díjat olyannak, aki fegyvereket fog rám, megerőszakol. Biztosan van valami közös szimpátia mögötte.”

Hírdetés

A Beatrice frontembere még élvezi is a negatív hozzászólásokat, mert ez a díj azoknak szól, akik őt nem akarják elismerni. A díjjal járó összeget az unokáira szánja.

Vásárhelyi Mária baloldali szociológus volt az, aki közösségi oldalán azt írta: „Azért most jobb ahhoz a közösséghez tartozni, amelynek tagjai soha életükben nem kaptak semmiféle állami kitüntetést, és így nem kell azon rágódniuk, hogy hogyan kerülhettek ők egy olyan listára, amelyen Szakály Sándor, Nagy Feró, Párkányi Raab, Stefka István, Orbán János Dénes, Ákos és a többi tehetségtelen pártszolgálatos seggnyaló szerepel”.

Vásárhelyi Mária szavaira Ákos is reagált, mint írta, „bezzeg amikor Bangó Margit kapott Kossuth-díjat! Daliás idők!”


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »