Ő parancsolgat nekünk?

Ő parancsolgat nekünk?

A képen látható hölgy, bizonyos Judith Sargentini holland zöldpárti képviselő írt egy „jelentést”, amely szerint a magyarok nem felelnek meg az „európai értékeknek”. Brüsszelben ezért kinevezték egy erre alkalmas testület élére, hogy ítéletet írjon, majd fogadjon el rólunk. Ami javasolja: esetleg zárjanak ki minket az EU-ból.

Kedves Olvasó, van kedve az uniós értékek súlyos és módszeres megsértéséhez?

Az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága a jogállamiság magyarországi helyzetéről szóló különjelentése szerint így június végén ez érdekel minket a legjobban.

Szerintük így indokolt az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárás megindításának. Ez azzal jár, hogy első körben elveszik a szavazati jogunkat. Azaz kicsaphatnak bármilyen döntéshozatalból, amelyhez az említett okmány szerint alanyi jogunk van.

Milyen értékeket sértettünk meg, amiért minket ezek elítélnek?

Hát kérem. Judith Sargentini holland zöldpárti képviselőnek „aggodalmai vannak az alkotmányos és a választási rendszer működésével, az igazságszolgáltatás függetlenségével, a korrupcióval, az adatvédelemmel kapcsolatban, ahogyan a véleménynyilvánítás, a tudományos élet, az egyesülés és a vallás szabadságának, illetve a kisebbségek, például a romák és a zsidók, vagy a menedékkérők jogainak területével, az egyenlő bánásmóddal összefüggésben is”.

A fenti listát olvastam egy Soros Györgyhöz köthető „intézkedési és téma-adó” listában. Hogy milyen témákat kell felvetni – igazság kutyát nem érdekel, elég a projekt.

Ha elnéznek még egy idézetet a hölgytől: „Súlyos helyzettel állunk szemben, azonnal lépnünk kell. Az unióban kiállunk a magyar polgárok jogaiért és az uniós értékekért. Csak romlott a helyzet azóta, hogy időt adtunk a magyar kormánynak…”

Hírdetés

Tessék?

Én kedvelem Hollandiát, de egy másodpercig nem jut eszembe, hogy a választói döntésébe beavatkozzam.

De az igazi gond más.

Még egyszer elnézést, hogy újra idézek:Csak romlott a helyzet azóta, hogy időt adtunk a magyar kormánynak…”

Mi van?

Egy független államot akartok irányítani?

Máté T. Gyula – https://matete.pestisracok.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »