Ő kerülhet Gyárfás helyére

Két embert is esélyesnek tartanak Gyárfás Tamás helyére. A budapesti vizes vb előtt Gyárfás elmozdíthatatlannak tűnik, lapértesülések szerint azonban elképzelhető, hogy mégis mennie kell, csak a szervezés körüli teendőit hagyják meg.

A Blikk szerint Gyárfás háttere meggyengült, csak a vb körüli teendőit hagynák meg, a szövetség irányítását ki akarják venni a kezéből.

Hírdetés

A lap úgy tudja, hogy Seszták Miklós fejlesztési miniszter, a 2017. évi vb szervezőbizottságának elnöke lehet az egyik utód, mivel közelről ismeri a világbajnokság ügyeit is, de Czene Attila még nála is esélyesebb. Ő nemcsak olimpiai­ bajnok úszó, de 2010 és 2012 között sportállamtitkárként dolgozott, vagyis van idevágó tapasztalata.

Hargitay András szövetségi kapitányt szintén sokan bírálják a változások követelői közül, így elnökké választása valószínűtlen… A szövetségi kapitányi posztra a háromszoros olimpiai­ bajnok Hosszú Katinka férjét, Shane Tusupot is esélyesnek tartják, ám itt állítólag a szakmai alelnök Sós Tamás lehet a befutó – írja a Blikk.

Rovatok: SportTelepülés: MagyarországCímkék: sport, magyar sportolók, magyar úszók, botrányForrás: Blikk


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »