Ő gyilkolta meg Vivient

Ő gyilkolta meg Vivient

Elismerte a tettét K. Bálint (20), aki a hétvégén eltűnt kakucsi M. Vivient (20) meggyilkolta. Együtt jártak általános iskolába. Sajtóhírek szerint régóta vonzódott a lányhoz, az eset idején vélhetően meg akarta erőszakolni, majd miután a lány ellenállt, végzett vele. Facebook-adatlapja szerint egyébként párkapcsolatban van egy másik lánnyal. 

Mint azt korábban megírtuk, elfogta a rendőrség azt a fiatal fiút, aki később beismerte, hogy meggyilkolta M. Vivient. A lány szombaton hajnalban indult el egy budapesti szórakozóhelyről, de nem ért már haza. Fényképe napokig keringett a közösségi oldalakon, majd végül ma délelőtt került elő a holtteste egy Dabas melletti erdőszélen.

Információink szerint az általános iskolai osztálytársa végzett a vele egykorú, húszéves lánnyal. Úgy tudni, hogy évek óta szerelmes volt a lányba, viszonzatlanul. A kapcsolatuk azonban jónak volt mondható, számos esetben ő vitte haza az autójával a lányt, amiről Vivien édesanyja tudott is, ugyanis ilyenkor a lánya mindig írt neki sms-t. Ezúttal nem.

K. Bálint a Facebook adatlapja szerint párkapcsolatban él egyébként. 

A lányt ezrek gyászolják a facebookon. A gyilkosság felfoghatatlan. 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »