Ó, az irónia: egy muszlimcsókolgató buziaktivista is meghalt a manchesteri robbantásban

…Isten nem ver bottal. Láthattuk ezt áprilisban a kaliforniai, fresnói merényletnél, ahol egy néger bűnöző találomra nyitott tüzet az utcán fehér emberekre a „faji háború” nevében – és első áldozata épp egy bigott, fehérgyűlölő antifasiszta aktivista lett…

Szintén áprilisban, amikor Stockholmban járókelők közé hajtott egy muszlim terrorista, az első, aki a hűtőrácson szétkenődött, egy ismert bevándorláspárti szószóló volt, aki nagy hangon támogatta a bevándorlók támogatását és Európa öngyilkosságát. S most Manchesterben harmadjára is jelezte a Jóisten, hogy a humora meglehetősen fekete. Az Ariana Grande-koncerten történt merénylet egyik halálos áldozata ugyanis egy visszataszító, testi-lelki korcs volt.

Hírdetés

A homoszexuális Martyn Hyett „újságíró” és PR menedzser Twitter-folyamán rendszeresen nagy hangon védelmezte a bevándorlást, szót emelt Európa iszlamizációja mellett, és nem egyszer vad fehérgyűlölő szólamokat engedett meg magának, a fehér faj fizikai kiirtását javasolva. (A jelek szerint ez nem számít „gyűlöletbeszédnek” a Twitteren.) Afféle nekrológ gyanánt futótűzként terjed az aberrált gyökér tweetjeinek gyűjteménye, amelyben mellesleg a muszlim férfiak iránti vonzódásáról is vallott, és arról, hogy állítólag a muszlim taxisok rendszeresen szexuális ajánlatokat tesznek neki – ami szerinte rendkívül kellemes dolog. Szánalmas életét pontosan úgy fejezte be, ahogyan megérdemelte: egy imádott muszlim terrorista bombájából szétrepülő repeszektől szétszaggatva, egy igénytelen, genderpárti műsztárocska koncertjén, néhány napra közröhej tárgyává válva Internet-szerte, majd mindenki által elfelejtve (hacsak fel nem kell idéznünk az esetét a következő hasonló támadás után).

Aki kíváncsi arra, miféle értéket vesztett személyében a világ, keresse fel a The Telegraph hírportálját, ahol személyesen mutatják be a robbanás halálos áldozatait. A többieket őszintén sajnáljuk.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »