Ő a legvonzóbb nő a világon

Penélope Cruz spanyol színésznő kapta a legvonzóbb nő címet az Esquire magazintól. Az elismerés mellé szexi fotósorozat is készült a sztárról – meg is mutatjuk!

Minden nő ilyen elismerésre vágyik, mint Penélope Cruz. A spanyol filmcsillagot a legvonzóbb nő címmel tüntették ki. A kétgyermekes családanya, aki nem mellesleg a sármos Javier Bardem felesége a 11. nő, akinek a lap ilyen díjat osztott ki. A korábbi legvonzóbb nők között szerepel egyebek mellett Angelina Jolie, Halle Berry, Rihanna, Charlize Theron és Scarlett Johansson is – számol be az MTI.

Hírdetés

A Vanília égbolt és a Vicky Christina Barcelona című filmek sztárját már tizenévesen vonzotta a színművészet. A színésznő magánélete azonban továbbra is tabu. „A mi dolgunk” – ennyit mondott a magazinnak férjéről és gyermekeiről.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Mi történt veled Liam Neeson? A színészt legyőzte az időRyan Giggs 29 év után távozik a Manchester UnitedtőlRovatok: KultúraTelepülés: VilágCímkék: Penélopé Cruz, színésznő, elismerés, híresség, bulvárForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »