Nyugodtan kössön el egy próbakörre egy taxit, ne is vigye vissza, sőt adja el! – Abszurdisztánban ez sem számít lopásnak

Nyugodtan kössön el egy próbakörre egy taxit, ne is vigye vissza, sőt adja el! – Abszurdisztánban ez sem számít lopásnak

A férfi bérleti szándékkal elvitt egy műhelyből próbakörre egy taxit, később nem vitte vissza, jogtalanul használta, majd egy seregélyesi férfinak eladta.

A gyanú szerint T. Sándor 2015. szeptember 4-én 11 óra körül egy óbudai műhelyből elvitt kipróbálni egy sárga színű taxit a benne lévő forgalmi engedéllyel együtt, majd ismeretlen helyre távozott. Az 58 éves szendrői férfi az autót "jogtalanul használta" (csak hogy érezzük, lopásnak még nem is nevezhető e cselekedet – a szerk.), majd egy seregélyesi férfinak eladta.

T. Sándort az óbudai rendőrök beazonosították, majd elfogását követően gyanúsítottként hallgatták ki.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága a jármű önkényes elvétele bűntett, valamint közokirattal való visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást befejezte, az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

(Police.hu)

Szívesen tekerne egyet egy leláncolt kerékpárral? Tegye meg bátran! Magyarországon ez nem bűncselekmény

A feltört autóban békésen szundikálni csak nem bűncselekmény


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »