Nyomozás Szeremley Huba ellen

Büntetőügybe keveredett Szeremley Huba: az ismert borász és társa ellen csalás gyanúja miatt folyik eljárás – tudta meg a Magyar Nemzet.

Lapunk értesülései szerint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt folyik büntetőeljárás, amelynek egyik gyanúsítottja Szeremley, a másik pedig egy nála fiatalabb férfi.

Tegnap Szeremley Huba telefonon annyit mondott munkatársunknak, hogy egyelőre nem kíván nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Hírdetés

Úgy tudjuk, lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el ellene a bíróság, míg társát előzetesbe helyezték. Az ötgyermekes, neves borász honlapján fellelhető információk szerint ő a tulajdonosa a Badacsony és a balatoni régió legismertebb birtokának, amely nemzetközi eredményei révén a világban is hazánk vezető pincészeteként ismert.

2008-ban vagyona a 100 leggazdagabb magyar című kiadvány szerint 20,5 milliárd forint volt. Egy a Borsnak adott interjújában úgy fogalmazott: „a boldogság olyan, mint a kék madár. Lehet üldözni, de aztán úgyis valaki bezárja a kalitkába. Jól érzem magam, de akármilyen hülyén hangzik is, nem a pénz miatt. A játékos kedvem, a kihívások, az adrenalin növelése volt mindig a mozgatórugó. Amikor csak 100 dollár és egy repülőjegy volt a zsebemben, ugyanolyan jól tudtam érezni magam, mint most.”

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben is megjelent. A megjelenés időpontja: 2015. 09. 26.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »