Nyomon van a rendőrség az ördög ügyvédjével kapcsolatban?

Nyomon van a rendőrség az ördög ügyvédjével kapcsolatban?

Őrizetbe vett a rendőrség több személyt, köztük P. Józsefet, korábbi válogatott labdarúgót, aki ellen zsarolás és más bűncselekmények gyanúja maitt folyik nyomozást.

A Nemzeti Sport Online megtudta a hatóságtól, hogy 

„Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.”

A lap úgy tudja, hogy az eljárás összefügg a Borkai Zsoltról készült erotikus felvételekkel, amelyek hatására a választások után, előbb kilépett a Fideszből, majd lemondott polgármesteri posztjáról Győr első embere, az olimpiai bajnok tornász.

A hírek szerint Borkai Zsoltot hónapokkal ezelőtt kereste meg P. József, s közölte vele, kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, amelyet bizonyos ellenszolgáltatás fejében hajlandó átadni – az üzletből azonban semmi nem lett, helyette nyomozás indult.

A Blogstar.hu információ szerint 600 milliót kértek a zsarolók Borkai Zsolttól, annak fejében, hogy ne kerüljenek nyilvánosságra a felvételek. Győri forrásaink szerint P. József – aki tagja volt a Győri ETO-nak, amikor a nyolcvanas években sikerrel szerepelt a gárda – a Demokratikus Koalíció színeiben bukott el az idei választáson Győrben.

Hírdetés

A nyugati régióban pedig dolgozik néhány ördögi ügyvéd, akad olyan is, aki köthető Gyurcsány Ferenc pártjához, s van olyan, aki nem is olyan rég még előzetesben ült.

Hogy ő lenne-e az ördög ügyvédje? P. József vallomásából talán majd ez is kiderül.

(A vezető képen szereplő korabeli Rába ETO csapatát ábrázoló kép csak illusztráció.)

https://aktualis.blogstar.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »