Nyolcvan fős stáb dolgozik a proli-imázson, nyolcvanas IQ felett senki nem veheti komolyan – már a fajtársi 444 is bántja Jakabot

Nyolcvan fős stáb dolgozik a proli-imázson, nyolcvanas IQ felett senki nem veheti komolyan – már a fajtársi 444 is bántja Jakabot

Jakab Péter is szóba került a 444 legújabb podcastjében, Winkler Róbert műsorvezető ugyanis nem tudott elmenni szó nélkül Jakab legújabb gasztro-bejegyzése mellett, amelyen a parizerkedvelő jobbikos politikus nokedlis paprikás krumplival pózol, vette észre a Mandiner.

Winkler már azt sem értette, hogy hogy lehet a paprikás krumplit nokedlivel enni, de Jakab legutóbbi bejegyzéseit összegezve kijelentette, hogy ő egyfajta „kortárs művészeti projektként” tekint arra, amit a havonta 2,4 millió forintot kereső politikus művel.

Bede Márton úgy vélte, az Jakab egész parizeres-paprikás krumplis kampánya

nem műpuritán, hanem egy ilyen proli izé… tehát… szörnyű.

„Kádár” – szúrta közbe Uj Péter főszerkesztő. Szerinte ez a kortárs művészeti projekt nagyon régóta megy, és Magyarországnak hívják.

Hírdetés

Ezt már Kádár János elkezdte.

Winkler szerint Jakab parizerkampánya az álpuritánság és az önsajnáltatás olyan szintje, ami már paródiába hajlik.

„Nekem a kedvenc kortárs művészemmé lépett elő a héten Jakab Péter” – fogalmazott a műsorvezető, hozzátéve, hogy

nyolcvanas IQ felett ezt senki nem veheti komolyan.

„Ez tényleg zseniális, hogy benyögöd ezt a paprikás krumplit nokedlivel, majd elmész fotózkodni egy panel elé, fekete, nagyon láthatóan műbőr dzsekiben” – jegyezte meg Winkler. Úgy vélte, ezt az egyszerű emberek komolyan veszik, de az „értelmiségi embernek is rejt némi csemegét”, hiszen az „újságolvasó emberek” jól tudnak szórakozni rajta.

Uj Péter hozzátette:

Az a vicc, hogy mögötte egy nyolcvan fős stáb dolgozik a proli-imázson.

Abban megegyeztek, hogy mindhármuknak az a Monthy Python-jelenet jutott eszébe a Jobbik elnökének bejegyzéseiről, amelyben négy gazdag ember próbál egymásra licitálni azzal kapcsolatban, hogy melyiküknek volt szörnyűbb gyerekkora.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »