Nyolcéves kisfiút harapott meg a cápa

Cápa harapott meg egy nyolvéves kisfiút az észak-karolinai Surf City partjainál. A város ezután több vízi mentőt küldött a partra, de nem tervezi, hogy megtiltja a fürdőzést.

Két hét alatt ez volt a negyedik cápatámadás az észak-karolinai strandok sekély, part menti vizében. Larry Bergman, a város egyik tisztviselője elmondta, hogy a kisfiú könnyebb sérüléseket szenvedett a bokáján és a lábszárán, a strandon ellátták, majd a baleseti sebészetre vitték, ahol kitisztították a sebeit. A kisfiú szerda délután a város egyik horgászstégjétől néhány méterre úszkált. Mint Bergman elmondta, a városban tilos a stégek 90 méteres körzetében úszni és szörfözni. „Ha nagy lenne a kockázat, ha veszély fenyegetné az embereket, akkor bezártuk volna a strandot” – közölte Bergman.

Hírdetés

Június 11-én egy 13 éves kislány szenvedett könnyebb sérüléseket az észak-karolinai Ocean Isle strandján, három nappal később két cápatámadás is történt 90 percen belül a szintén észak-karolinai Oak Island vizeiben. A 12 éves és a 16 éves áldozat is elvesztette egy-egy karját a harapások következtében.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »