Nyolcan jutottak döntőbe (Birkózás)

Nyolcan jutottak döntőbe (Birkózás)

Pénteken és szombaton Marosvásárhelyen tartották meg a sportiskolás birkózók országos bajnokságának egyik zónaversenyét, amelyről a megyeszékhelyi Sepsi ISK csapatából nyolcan harcolták ki maguknak a három hét múlva esedékes döntőn való részvételi jogot.

A megyeszékhelyi Sepsi ISK (edzők: Hatos Péter, Kertész Dávid, Kertész Beáta) tizenhárom birkózóját nevezte az ifjúsági II-es korosztály számár kiírt sportiskolás országos bajnokság hétvégi zónaversenyére, ám sajnos csapatunkból csak tizenegyen léptek szőnyegre, ketten – különböző okok miatt – nem tudták vállalni a megmérettetést. A Marosvásárhelyen megtartott viadal mellett Temesvár, Konstanca és Târgoviște is otthont adott egy-egy régiós vetélkedőnek. A sepsiszentgyörgyiek négy első, egy második és három harmadik helyezéssel fejezték be a küzdelemsorozatot, ami azt jelenti, hogy nyolc birkózónk lehet ott a március 25–27. között Resicabányán megrendezendő döntőtornán. A háromszékiek hétvégi mérlegét további egy negyedik, egy ötödik és egy hatodik helyezés egészíti ki.

Hírdetés

Az eredményeik: * elsők: Sándor Tamás (51 kg), Török Emese (43 kg), Bacz Anita (46 kg), Bakcsi Erika (49 kg) * második: Kovács Kázmér (55 kg) * harmadikok: Csatlós Krisztián (45 kg), Dima Csongor (80 kg), Ilyés Norbert (110 kg) * negyedik: Delne Csaba (60 kg) * ötödik: Váncsa László (60 kg) * hatodik: Sorbán Róbert (65 kg). (t)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »