Nyolc évig holtan feküdt a lakásában egy német férfi. Véletlenül találták meg a maradványait

Nyolc évig holtan feküdt a lakásában egy német férfi. Véletlenül találták meg a maradványait

Nyitókép: TvNoviny.sk

Rendkívül szomorú esetre derült fény Németországban. Egy halott férfi nyolc éven keresztül észrevétlenül feküdt a lakásában. A férfi maradványait akkor találták meg a tűzoltók, amikor az épület lakóit tűzeset miatt evakuálni kellett.

Az 59 éves Heinz egy pékségségben dolgozott mielőtt korengedményes nyugdíjba vonult volna. Heinz nem volt egy tipikus introvert magányos ember. Gyakran találkozott a szomszédjaival, vagy éppen a kutyáját sétáltatta. Sokkal szomorúbb viszont az a tény, hogy nyolc éven keresztül senkinek sem tűnt fel a halála.

A szomszédok tagadják, hogy nem vették volna észre a férfi eltűnését. A lakásból áradó bűz miatt többször telefonáltak a rendőrségre, ám a rendőröknek eszük ágában sem volt leellenőrizni a lakást.

Hírdetés

„Érdeklődtem a hivatalokban, hogy meghalt-e vagy sem, de mindig azt felelték, hogy nem adhatnak választ erre a kérdésre“

– reagált az egyik szomszédasszony.

A hivatalok azért nem tudtak válaszolni a szomszédasszony kérdésére, mert ők sem tudtak semmit. A férfi halála körüli rejtélyre akkor derült fény, amikor a tűzoltóknak evakuálniuk kellett az egész épületet. A férfi maradványain kívül a négylábú társa tetemét is megtalálták.

A szomszédok látták, hogy Heinz autóját a lakóház előtt már lassan enyészetté válik, emellett az éhező kutya vonyítását is hallaniuk kellett volna. Hogy miért nem mentek be a férfi lakásba és vették szemügyre a dolgokat, minden bizonnyal már sosem derül ki.

TvNoviny.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »