Nyirő József leszármazottja is lehet magyar állampolgár

Nyirő József leszármazottja is lehet magyar állampolgár

Sneider Tamás, az Országgyűlés és a Jobbik alelnökének a közösségi oldalon közzétett bejegyzése szerint 1990-től Magyarországon élő, 27 éve hazánkban adót fizető, itt családot alapító, büntetlen előéletű személyről van szó, akinek az ügyében Semjén Zsolthoz fordul. Sikerült elérnünk a jobbikos politikust, aki kérdéseinkre a következőkről tájékoztatta portálunkat:

A miniszterelnök-helyettes úrhoz kedden fordultam írásban, azóta szóban is beszéltünk, amely során Semjén Zsolt konstruktív volt. Megtudtam, hogy az elhúzódó elbírálás nem mulasztás miatt történt, egyszerűen felmerültek olyan információk, amelyeket ki kellett értékelni, és a kiértékelésük időt vett igénybe. Erről többet nem tudok mondani. Azt viszont továbbra sem értem, hogy hol volt ez az alaposság a majdnem 20 ezer bevándorló átvilágításakor, hiszen esetükben ez az ügymenet lényegesen gyorsabban, és attól tartok, hogy nem is ilyen precizitással ment.

Hírdetés

Emlékezetes, hogy több hónapnyi titkolózás után a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal (BMH) Demeter Márta LMP-s képviselő kérdésére 6211 külföldi állampolgár letelepedési engedélyét ismerte el, amely a családegyesítésekkel együtt 20 ezer bevándorlót jelenthet Magyarországnak.

KP


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »