Nyíregyházán ruhát, Gyöngyösön italt "vásároltak" erőforrásék

Nyíregyházán ruhát, Gyöngyösön italt "vásároltak" erőforrásék

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérletének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A nyomozás adatai 2021. november 26-án 16 óra körül a Nyíregyháza, Szegfű utca 75. szám alatti bevásárlóközpontban működő egyik ruházati boltból három nő és két férfi ruhaneműket kísérelt meg eltulajdonítani, miután azokból kitépték a biztonsági eszközöket. Az üzlet dolgozói megzavarták az elkövetőket, így az eltulajdonítani kívánt ruhaneműket otthagyták, és távoztak.

Hírdetés

A rendőrség a Police.hu-n kéri, hogy aki a képeken látható három nőt és két férfit felismeri, és jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Ha ruha már van, jöhet az ital

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya lopás vétség gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Az eddigi adatok alapján az ismeretlen személy 2021. október 27-én 14 óra 28 perckor Gyöngyösön egy áruházból az áruvédelmi eszköz eltávolítása után szeszes italokat lopott el.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, továbbá a tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »