Nyilvános lesz a pedofilok névsora Magyarországon – Kaleta is rajta lehet

Nyilvános lesz a pedofilok névsora Magyarországon – Kaleta is rajta lehet

Pedofilellenes törvénycsomagot nyújt be a Fidesz az országgyűlés elé jövő héten a gyermekek védelméért és az elkövetők súlyosabb büntetéséért – közölte a Fidesz frakcióvezetője kedden Facebook-oldalán.

Ha ez megvalósul a volt perui nagykövet, Kaleta Gábor is rajta lehet, hiszen 19 ezer gyermek meztelen fotóját találták meg nála a hatóságok, írja a Kék villogó.

Megrázó bűncselekmény

Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője nem sokkal a cikkünk megjelenése előtt így fogalmazott a közösségi oldalán:

Minden jóérzésű embert megráz, de minket, szülőket különösen is megvisel, amikor pedofil bűncselekményekről hallunk a hírekben. Az sincs rendjén, hogy gyermekeink egyre több helyen találkozhatnak életkoruknak nem megfelelő tartalmakkal, de az sincs, hogy a pedofilok sokszor túl enyhe büntetést kapnak.

– írja a képviselő, majd így folytatja:

Hírdetés

Meg kell védeni a gyermekeket, az elkövetőkre pedig szigorúbban kell lesújtani, ezért a jövő héten benyújtjuk a pedofilellenes törvénycsomagot az Országgyűlés elé.

Ennek első pontja: Létre kell hozni egy kereshető pedofil-nyilvántartást azokról, akik gyermekek sérelmére követtek el szexuális bűncselekményt.

Ez sok esetben meggátolhatja, hogy a pedofilok újra gyermekek közelébe kerüljenek.”

– írta Kocsis Máté.

Magyar Tudat

Megosztás

The post Nyilvános lesz a pedofilok névsora Magyarországon – Kaleta is rajta lehet appeared first on Magyar Tudat.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »