Nyilvános a nevük és fényképük azoknak, akik örültek a menekültek halálának

Egy szlovákiai, muzulmánokkal foglalkozó weboldal úgy döntött, nyilvánosságra hozza azon személyek Facebook profilját, nevét és fényképét, akik az Ausztriában talált halálkamion 71 áldozatáról szóló hírek alatt örömüket fejezték ki, vagy a menekültek halálát kívánták, írja a bumm.sk

A portál szerkesztői hangsúlyozták, nem uszítani akarnak, de nem mehetnek el szó nélkül amellett, hogy egyesek ártatlan emberek halált kívánják.

Az islamonline.sk szerkesztői úgy döntöttek, nyilvánosságra hozzák azok személyazonosságát, akik a menekültekkel szemben gyűlölködő posztokat írtak, vagy éppen hasonló halált kívántak az összes migránsnak. A muzulmánokkal foglalkozó honlap információi szerintegy pozsonyi kórház orvosai például nevetésben törtek ki, amikor meghallották a halálkamion hírét.

Hírdetés

„Ha ez sehol nem kerül nyilvánosságra, a pácienseik többsége, a munkáltatóik és a családtagjaik sem szereznének róla soha tudomást”.

A weboldal szerkesztői kihangsúlyozták, hogy a gyűlölködők neve és fényképe egyébként nyilvános, hiszen Facebook profiljukat a menekültek halálán örömködő posztok mellett bárki megnézheti, tehát nyilvános információkról van szó. Az egyik kommentben egy fiatalember például azt írja, szomorú, hogy csak 50 halálos áldozatot követelt az eset (az első hírek még 50 áldozatról szóltak).

origo


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »